BAFTA Awards:

Kate hylles for «hemmelig» detalj

Hertuginnen stjal showet på den røde løperen.

STRÅLTE: Prins William og hertuginne Kate deltok søndag på den tradisjonelle BAFTA-utdelingen. Sistnevnte vakte spesielt oppsikt grunnet en detalj ved antrekket. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Prins William og hertuginne Kate deltok søndag på den tradisjonelle BAFTA-utdelingen. Sistnevnte vakte spesielt oppsikt grunnet en detalj ved antrekket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Søndag gikk den berømte British Academy Film Awards-utdelingen (BAFTA) av stabelen i konserthuset Royal Albert Hall i London. Tradisjon tro dukket flere store stjerner opp med imponerende antrekk på den røde løperen.

En av dem som derimot stjal glansen i forkant av selve showet, er hertuginne Kate. 37-åringen gjorde sin debut på BAFTA sammen med prins William i 2017.

Hun har siden fått fast spalteplass for sine til tider dristige valg på nevnte utdeling, spesielt da hun i fjor gjorde det totalt motsatte av de andre stjernene.

I år var hertuginnen derimot iført en hvit, lang og elegant kjole fra designeren Alexander McQueen, som nå hylles av moteeksperter i internasjonale medier.

- VAKKER: Hertuginne Kate og prins William avbildet på den røde løperen i forkant av utdelingen. Foto: NTB Scanpix
- VAKKER: Hertuginne Kate og prins William avbildet på den røde løperen i forkant av utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Hertuginnen ser utrolig vakker ut! Kate hadde oppsatt hår som var stylet på elegant vis, sammen med naturlig sminke, hvor øynene ble fremhevet med en smoky look.», skriver Hello Magazine.

Saken fortsetter under:

FESTFINE: Prins William og hertuginne Kate klare for utdeling under søndagens BAFTA. Foto: NTB Scanpix
FESTFINE: Prins William og hertuginne Kate klare for utdeling under søndagens BAFTA. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Spektakulær

Foruten en tidsriktig kjole, har 37-åringen blitt berømmet for valg av tilbehør til antrekket. Blant annet hadde hertuginnen tatt på seg diamant- og perleøredobber, som tidligere tilhørte avdøde prinsesse Diana, ifølge US Magazine.

Saken fortsetter under:

HYLLEST TIL AVDØD SVIGERMOR: Her er prinsesse Diana avbildet i 1995 med de samme øredobbene som hertuginne Kate hadde på seg under søndagens BAFTA-show. Foto: NTB Scanpix
HYLLEST TIL AVDØD SVIGERMOR: Her er prinsesse Diana avbildet i 1995 med de samme øredobbene som hertuginne Kate hadde på seg under søndagens BAFTA-show. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Øredobbene ser spektakulære ut. Dette var et perfekt tilbehør til kjolen, skriver Harperz Bazaar, som også forklarer at det er første gang Kate har brukt nettopp disse i offentligheten.

Har overrasket

Det er derimot ikke første gang hertuginnen har brukt andre smykker fra sin avdøde svigermor. Under en bankett i Buckingham Palace i oktober hadde 37-åringen på seg en blå ballkjole fra designer Alexander McQueen, og på hodet var prinsesse Dianas tiara godt plassert.

Ifølge People er tiaraen hertuginnen hadde på seg en av de mest kjente i kongefamiliens samling, mye grunnet at det var prinsesse Dianas personlige favoritt.

Selv om Kate definitivt har fått en solid dose oppmerksomhet for sitt antrekk søndag, var det også en rekke andre stjerner som kastet glans over den røde løperen.

Se bilder under:

KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Claire Foy. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Claire Foy. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Rachel Weisz. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Rachel Weisz. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Salma Hayek. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Salma Hayek. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Michelle Rodríguez. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Michelle Rodríguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR UTDELING: Supermodell Irina Shayk. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Supermodell Irina Shayk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Lucy Boynton. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR UTDELING: Skuespiller Lucy Boynton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer