<strong>RØPET FORLOVELSEN:</strong> En sprudlende Kate Hudson overrasket både programleder Matt Lauer og TV-seerne med å annonsere at hun er forlovet under et intervju med programmet «The Today Show» onsdag. Foto: All Over Press
RØPET FORLOVELSEN: En sprudlende Kate Hudson overrasket både programleder Matt Lauer og TV-seerne med å annonsere at hun er forlovet under et intervju med programmet «The Today Show» onsdag. Foto: All Over Press Vis mer

Kate Hudson viste fram forlovelsesringen på TV

- Han er en utrolig person, sier Kate Hudson om sin utkårede etter den overraskende avsløringen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til tross for at ryktene om en forlovelse mellom filmstjernen Kate Hudson (32) og hennes rocker-kjæreste Matt Bellamyu har svirret siden januar,  har «Almost Faomous»-skuespilleren nektet å kommentere forholdet - helt til nå.

Da Hudson ble intervjuet på TV-programmet «The Today Show», viste hun frem en stor diamantring, og bekreftet at det var en forlovelsesring til den overraskete programlederen Matt Lauer.

- Det skjedde for en uke siden og vi har ikke egentlig kunngjort det før nå, sa Hudson under intervjuet ifølge Daily Mail.


Hudson - som er datter av skuespiller Goldie Hawn - har tidligere vært gift med Black Crowes-vokalisten Chris Robinson, som hun også har sønnen Ryder (7) med.

I januar ble det kjent at Hudson og Bellamy - som er vokalist i bandet Muse - venter barn sammen.

I TV-intervjuet roste hun sin utkåredes rolle som kjæreste og blivende far.

- Han er en utrolig person. Han er veldig søt og romantisk. Jeg elsker at han vet hvordan han skal uttrykke sin kjærlighet. Han kommuniserer med meg, sier hun ifølge Daily Mail.

Foreløpig er det ikke kjent når bryllupet skal gå av stabelen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hater de store puppene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer