Kate Hudson strålte på hagefest etter familiefeiden

Kate Hudson var blant stjernene som glitret mest på årets store hagefest i London. Se alle antrekkene!

NYDELIG: Skuespiller Kate Hudson var blant stjernene som dukket opp på årets store hagefest i London.  Foto: NTB Scanpix
NYDELIG: Skuespiller Kate Hudson var blant stjernene som dukket opp på årets store hagefest i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Almost Famous»-skjønnheten Kate Hudson (36) viste frem sine milelange ben da det denne uken var duket for den årlige hagefesten ved Serpentine Gallery i London.

Den vakre blondinen strålte om kapp med solen i et langt, sort paljettskjørt som viste frem hennes solbrune ben. Hun hadde matchet det glitrende skjørtet med en enkel hvit topp og lyse pumps.

Hudson så ikke ut til å bry seg om den store krangelen hun har gående med sin biologiske far. I forrige uke ble det nemlig kjent at Bill Hudson (69) har fryst datteren ut fra livet sitt.

Helt siden Bill og mamma Goldie Hawn (69) gikk fra hverandre i 1980, har far og datter hatt et turbulent forhold.

SOMMERLIG: Kate Hudson viste frem sine milelange ben i det sommerlige antrekket.  Foto: NTB Scanpix
SOMMERLIG: Kate Hudson viste frem sine milelange ben i det sommerlige antrekket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For fire år siden ga han ut boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family», der han stemplet Kate som en drittunge.

I slutten av forrige måned gikk Kates bror, Oliver (38) til sosiale medier med en farsdagshilsen som ikke falt i smak hos Bill. «God oppgivelsesdag...», skrev 38-åringen til et gammelt bilde av søskenparet i armene til pappa.

- Jeg gir slipp på dem. Jeg hadde fem barn, men nå anser jeg meg selv om far til tre. Jeg anser ikke Oliver og Kate som mine egne lenger. Jeg ønsker at de slutter å bruke Hudson-etternavnet. De er ikke lenger en del av livet mitt. Oliver er død for meg, og det er Kate også, sa han ifølge nettsiden Contactmusic.

En kilde nær Kate forteller imidlertid nettsiden US Weekly at Kate og Oliver ikke tar seg nær av Bills raseriutbrudd.

- De hadde ingen kontakt med Bill fra før. De bryr seg ikke og er ikke overrasket. Det har alltid vært slik, og det er ikke første gang han sier disse tingene, sier kilden.

Viste seg etter fødsel

Den var flere vakre stjerner på den store hagefesten. Modellen Poppy Delevingne (29) møtte opp med ektemannen James Cook, mens supermodellene Karlie Kloss (22), Lara Stone (31) og Leonardo DiCaprio sin ekskjæreste, Toni Garrn (22) kom alene.

«The Imitation Game»-stjernen Benedict Cumberbatch (38) og kona Sophie Hunter (37) viste seg for første gang etter at de for kun tre uker siden fikk sin første sønn.

Hunter har i rekordfart blitt kvitt baby-vekten og gikk i en formsydd, blå kjole. Cumberbatch strålte hånd i hånd med kona i matchende dress.

[views:embed:node_embed:block:80302]

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg desperat et barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer