Kate Hudson og broren slår tilbake mot farens utfrysing

Søskenparet Kate og Oliver Hudson er ikke overrasket over at deres biologiske far anser dem som «død».

NULL KONTAKT: Oliver og Kate Hudson har ingen kontakt med sin biologiske far.  Foto: NTB Scanpix
NULL KONTAKT: Oliver og Kate Hudson har ingen kontakt med sin biologiske far. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Almost Famous»-skjønnheten Kate Hudson (36) og mamma Goldie Hawn (69) er bestevenninner, men hun har et helt annet forhold til sin far.

Goldie og mannen Bill Hudson (69) gikk fra hverandre da Kate var kun 18 måneder gammel, og siden har forholdet mellom far og datter vært svært trøblete.

I 2011 kom han ut med boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family», der han blant annet skjelte ut Kate og stemplet henne som en drittunge.

I anledning farsdag i slutten av forrige måned, delte Kates bror, Oliver (38), et bilde i sosiale medier av søskenparet sammen med far med teksten «god oppgivelsesdag...», noe som fikk det til å koke for Bill.

- Jeg gir slipp på dem. Jeg hadde fem barn, men nå anser jeg meg selv om far til tre. Jeg anser ikke Oliver og Kate som mine egne lenger. Jeg ønsker at de slutter å bruke Hudson-etternavnet. De er ikke lenger en del av livet mitt. Oliver er død for meg, og det er Kate også, sa han ifølge nettsiden Contactmusic.

Saken fortsetter under bildet

FAR OG BARN: Det finnes ikke mange bilder av Bill sammen med Oliver og Kate. Dette er fra 1984, fire år etter han brøt med mamma Goldie.  Foto: NTB Scanpix
FAR OG BARN: Det finnes ikke mange bilder av Bill sammen med Oliver og Kate. Dette er fra 1984, fire år etter han brøt med mamma Goldie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryr seg ikke

En kilde nær Kate forteller imidlertid nettsiden US Weekly at Kate og Oliver ikke tar seg nær av Bills raseriutbrudd.

- De hadde ingen kontakt med Bill fra før. De bryr seg ikke og er ikke overrasket. Det har alltid vært slik, og det er ikke første gang han sier disse tingene, sier kilden.

En annen kilde forteller at Olivers påfunn kun var for å være morsom og ikke for å fornærme sin biologiske far.

- Teksten til bildet var en spøk. Oliver ønsket aldri å dra dette så langt, hevder kilden.

Goldie og Bill gikk fra hverandre i 1980, og tre år etter fant Goldie lykken med skuespiller Kurt Russell (64). Siden har både Kate og Oliver sett på ham som en farsfigur.

- De anser uten tvil Kurt som deres far. Han er fantastisk, forteller kilden til nettsiden.

GOD RESERVEPAPPA: Kate anser stepappa Kurt Rusell som pappaen sin.  Foto: NTB Scanpix
GOD RESERVEPAPPA: Kate anser stepappa Kurt Rusell som pappaen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kate er som død for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer