Kate Hudson og broren ble forlatt av faren

- Jeg ser på alt som har skjedd som en velsignelse, sier Hollywood-stjernen.

TOSPANN: Kate Hudson og storebroren Oliver Hudson, som også er skuespiller, har alltid vært tett knyttet til hverandre. Her er de sammen på et event i Los Angeles i fjor sommer. Foto: Zuma Press
TOSPANN: Kate Hudson og storebroren Oliver Hudson, som også er skuespiller, har alltid vært tett knyttet til hverandre. Her er de sammen på et event i Los Angeles i fjor sommer. Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Hollywood-stjernen Kate Hudson (36) og broren Oliver Hudson (39) bare var ett og fire år gamle forlot deres biologiske far, Bill Hudson (66), familien.

Deres berømte mor, Goldie Hawn (70), fant kort tid etter lykken med skuespilleren Kurt Russell (64), og han tok barna inn som sine egne.

Siden den gang har Kate og broren hatt et turbulent forhold til Bill.

Saken fortsetter under bildet.

GOD RESERVEPAPPA: Kate har alltid sett på stefaren Kurt Rusell som den ordentlige pappaen sin. Moren Goldie Hawn står til venstre. Foto: SipaUSA
GOD RESERVEPAPPA: Kate har alltid sett på stefaren Kurt Rusell som den ordentlige pappaen sin. Moren Goldie Hawn står til venstre. Foto: SipaUSA Vis mer

Begraver stridsøksen

For fem år siden ga Bill ut boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family», der han stemplet Kate som en drittunge, og i fjor sommer brøt en offentlig krangel ut mellom Kate, Oliver og faren.

På farsdagen postet Oliver et gammelt bilde av seg selv og Kate i armene på Bill med teksten. «God oppgivelsesdag...».

Dette falt ikke i smak.

- Jeg gir slipp på dem. Jeg hadde fem barn, men nå anser jeg meg selv om far til tre. Jeg anser ikke Oliver og Kate som mine egne lenger. Jeg ønsker at de slutter å bruke Hudson-etternavnet. De er ikke lenger en del av livet mitt. Oliver er død for meg, og det er Kate også, sa Bill, ifølge nettsiden Contactmusic.

Nå ser ting litt lysere ut for trekløveret.

ISFRONT OPPSTOD: Her er Oliver og Kate med sin biologiske far, Bill Hudson, i Florida i 1984.  Foto: wenn.com
ISFRONT OPPSTOD: Her er Oliver og Kate med sin biologiske far, Bill Hudson, i Florida i 1984. Foto: wenn.com Vis mer

- Jeg tror både Oliver og jeg led både annerledes og på samme måte som alle andre som føler seg forlatt av en forelder, forteller hun i et radiointervju med Jenny McCarthy, ifølge UsWeekly.com.

- Vi tar det med humor, og ler av utfordringene vi har møtt på grunn av dette. For å være helt ærlig, så er faren vår, som vi ikke kjenner så veldig godt, utrolig morsom. Jeg husker fra da vi var små at han hadde en god sans for humor, så når vi ler av de tingene som omhandler ham, så sier vi: «Vi har mest sannsynlig arvet dette fra ham».

Videre deler Kate at hun ikke lenger er sint på faren.

- Livet er merkverdig. Jeg føler meg kjempe heldig, og ser på alt som har skjedd som en velsignelse. Uansett hva han måtte gå gjennom, så har jeg tilgitt alt, sier hun.

I november avslørte også Oliver at forholdet mellom ham og faren hadde bedret seg.

- Episoden startet faktisk en dialog mellom oss. Vi snakker sammen nå. Jeg hadde en fantastisk tre timer lang samtale med ham. Vi tekster hverandre og prøver å møtes, så det ser ut som om dette kan repareres, fortalte han til Andy Cohen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Selv har Kate Hudson to sønner; Ryder og Bingham (foran). Her er de sammen på premieren til «Kung Fu Panda 3» sist måned. Foto: Broadimage
TOBARNSMOR: Selv har Kate Hudson to sønner; Ryder og Bingham (foran). Her er de sammen på premieren til «Kung Fu Panda 3» sist måned. Foto: Broadimage Vis mer

Nyter singellivet

Kate Hudson har sønnen Bingham (4) fra forholdet med «Muse»-vokalisten Matt Bellamy, og sønnen Ryder (11) fra ekteskapet med «The Black Crowes»-vokalist Chris Robinson (48).

Den siste tiden har Kate vært linket til den 13 år yngre artisten Nick Jonas (23).

Paret har blitt sett på flere dater sammen, og tidligere denne måneden sa Jonas følgende om flørten:

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, gjentar han.

LES OGSÅ: Nå snakker Nick Jonas om forholdet til Kate Hudson

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer