Kate Hudson kastet klærne på Instagram

- Jeg foretrekker å være naken fremfor å ha klær på meg, sier filmstjernen.

ELSKER Å GÅ UTEN EN TRÅD: Kate Hudson legger ikke skjul på at hun helst liker å gå uten kjole eller andre klær på seg, når hun er hjemme. Foto: DPA
ELSKER Å GÅ UTEN EN TRÅD: Kate Hudson legger ikke skjul på at hun helst liker å gå uten kjole eller andre klær på seg, når hun er hjemme. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: I et intervju med talkshow-verten Conan O' Brien i februar avslørte filmstjernen Kate Hudson (37) at hun trives best med å gå naken i sitt eget hjem.

- Jeg foretrekker å være naken fremfor å ha klær på meg. Jeg synes klær begrenser meg. Når jeg kommer hjem ønsker jeg bare å være naken.

Torsdag demonstrerte hun for sine følgere på Instagram at dette ikke var tomme ord, da hun la ut et nakenbilde av seg selv, hvor hun står med ryggen til kameraet.

#tbt #PrettyHappy #LOVE #AlmostFriday cred @darren_ankenman

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

«#Prettyhappy #LOVE #AlmostFriday» står det blant annet i teksten til bildet.

Kate - som er datter til filmstjernen Goldie Hawn (70) og stedatteren til Kurt Russell (65) - har tidligere avslørt at hun også under oppveksten ble vant til nakenhet i hjemmet.

- Jeg ser meg selv nøye i speilet og gjør meg komfortabel med synet fordi det er min kropp og jeg aksepterer den. Slik er familien jeg kommer fra.

Avbrøt forlovelsen

Hudson - som blant annet er kjent fra filmen «Almost Famous» - har vært singel siden forlovelsen med Muse-vokalisten Matt Bellamy ble avbrutt i 2014.

MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til 80-talls stjernen Goldie Hawn. Foto: wenn.com
MOR OG DATTER: Kate Hudson er datteren til 80-talls stjernen Goldie Hawn. Foto: wenn.com Vis mer

I mai ble hun koblet til den 14 år yngre popstjernen Nick Jonas (23), etter at duoen hadde blitt sett sammen blant annet på lunsj sammen i Florida og på skiferie sammen i Mammoth i California.

Under et intervju med Complex magazine i februar åpnet Nick seg om forholdet med den 14 år eldre skjønnheten.

Journalisten spurte popidolet rett ut om han noensinne hadde vært intim med 37-åringen.

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, sa han, ifølge E!Online.com.

NYTT PAR?: Kate ble tidligere i år koblet til den 14 år yngre popstjernen Nick Jonas.
NYTT PAR?: Kate ble tidligere i år koblet til den 14 år yngre popstjernen Nick Jonas. Vis mer

Forrige måned åpnet han seg også til bladet Now magazine om relasjonen med Kate.

- Vi er svært gode venner. Uansett hva det var, er det mellom meg og henne. Vi lar det være slik. Men ting er aldri lett, sa kjekkasen. 

Hudson har to barn, sønnen Bingham (5) med Bellamy og sønnen Ryder (12) med eks-mannen Chris Robinson.

LES OGSÅ: