Kate Hudson feiret jula med eksen

Skuespilleren er stolt av sin moderne familie.

BEHOLDT VENNSKAPET: - Vi har et supert forhold. Hun er en elskverdig person, men vi har det bedre som venner, har Matt Bellamy sagt om sin tidligere forlovede Kate Hudson.   Foto: All Over Press
BEHOLDT VENNSKAPET: - Vi har et supert forhold. Hun er en elskverdig person, men vi har det bedre som venner, har Matt Bellamy sagt om sin tidligere forlovede Kate Hudson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i fjor kom nyheten om at stjerneparet Kate Hudson (36) og Matt Bellamy (37) gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Duoen var også forlovet.

Men mens mange sliter med bitre brudd, krangling om omsorgsrett for felles barn og drittslenging i media, så har de to eksene klart å beholde vennskapet etter at det ble slutt.

Hudson har sønnen Bingham (4) med Muse-vokalisten, og jula tilbragte de sammen som en familie.

Julaften delte den veldreide skuespilleren dette bildet av seg selv og eks-forloveden på Instagram.

 

- Fra vår moderne familie til din hva enn slags familie du måtte ha. Vi sender dere masse kjærlighet og velsignelse denne julaften, skrev hun under bildet.

Var for forskjellige

Mens Bellamy har funnet lykken på ny med den 12 år yngre modellen Elle Evans (25), så koser Hudson seg fremdeles som singel.

- Det er alltid vondt når forhold tar slutt, og man kan velge å gå rundt å bære på det eller se på det i et nytt lys, fortalte Hollywood-stjernen til Allure magazine i oktober, ifølge UsWeekly.com.

- Hvis Matt og jeg hadde hatt et fantastisk forhold, så ville vi fremdeles vært sammen, men vi valgte å gå videre fordi vi hadde ulike syn på hvordan vi ønsket å leve livene våre.

Saken fortsetter under bildet.

MED MAMMA PÅ JOBB: Her er Kate Hudson med sønnene Ryder og Bingham på settet til sin nyeste film "Mother's Day" i september.  Foto: Splash News
MED MAMMA PÅ JOBB: Her er Kate Hudson med sønnene Ryder og Bingham på settet til sin nyeste film "Mother's Day" i september. Foto: Splash News Vis mer

Men selv om deres romantiske forhold ikke holdt, så har duoen altså vært fast bestemte på å forsette å være gode venner slik at sønnen ikke skulle lide av bruddet.

Hudson har i tillegg sønnen Ryder (11) fra ekteskapet med «The Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (48), og Matt var selvfølgelig også en viktig del i hans liv.

- Det betyr ikke at vi ikke kan gjenbygge noe som vil være det beste for ungene. Vi prøver å skape noe for barna der de føler at de får noe i stedet for å miste noe, forklarte Kate.

FORELSKET IGJEN: Siden i sommer har Matt Bellamy vært sammen med modellen og skuespilleren Elle Evans. Hun hadde for øvrig en rolle i Robin Thickes musikkvideo til den omdiskuterte låta «Blurred Lines».  Foto: Splash News
FORELSKET IGJEN: Siden i sommer har Matt Bellamy vært sammen med modellen og skuespilleren Elle Evans. Hun hadde for øvrig en rolle i Robin Thickes musikkvideo til den omdiskuterte låta «Blurred Lines». Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kate Hudson avslører sin treningshemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer