Kate Hudson er en vill mamma

Hollywood-stjernen var 24 år da hun ble mor for første gang, og føler ikke alltid at hun takler rollen like bra.

MED SØNNENE: Kate Hudson er stolt av sine søte gutter Bingham og Ryder, men innrømmer at det ikke alltid er like lett å være alenemor. Foto: NTB Scanpix
MED SØNNENE: Kate Hudson er stolt av sine søte gutter Bingham og Ryder, men innrømmer at det ikke alltid er like lett å være alenemor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Mange misunner Kate Hudson (36) for hennes veldreide figur,  skuespillertalent, og åpne og sprudlende personlighet.

I kjærligheten har hun derimot ikke vært så heldig.

Allerede som 21-åring giftet hun seg med den 13 år eldre «The Black Crow»-vokalisten Chris Robinson (49), og sammen fikk de sønnen Ryder (11). Ekteskapet tok slutt seks år etter bryllupet.

I desember 2014 kom nyheten om at forlovelsen til «Muse»-frontmannen Matthew Bellamy (37) var brutt. Fra dette forholdet har hun sønnen Bingham (4 1/2).

Nå åpner Kate seg om hvordan hun sjonglerer livet som mor og karrierekvinne.

- Noen ganger føler jeg meg som en dårlig mor. Jeg var veldig ung, rundt 24 år, da jeg fikk Ryder. Så vårt forhold har alltid vært litt uvanlig. Jeg mener, vi står hverandre nær og jeg er moren hans. Manerer, høflighet og taknemlighet er veldig viktig for meg. Men jeg er en ganske vill mamma, deler hun med InStyle magazine, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BARNA VIKTIGST: Kate Hudson og den britiske artisten Matt Bellamy har beholdt vennskapet etter at de gjorde det slutt for litt over ett år siden.  Foto: NTB Scanpix
BARNA VIKTIGST: Kate Hudson og den britiske artisten Matt Bellamy har beholdt vennskapet etter at de gjorde det slutt for litt over ett år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Likevel innrømmet hun nylig at hun har blitt en bedre mor etter bruddet fra eks-forloveden, men som mange andre foreldre trenger hun noen gang en pust i bakken fra hverdagslivet.

- Noen dager føler jeg at jeg burde vinne prisen for «Dagens beste mor». Og noen dager gjør jeg merkelige ting i bortgjemte hjørner av huset som ikke har noen mening, og så innser jeg at jeg bokstaveligtalt gjemmer meg for barna mine, avslører hun videre.

Ler av alle kjærlighetsryktene

Etter at Hudson ble singel har hun blitt koblet til den 13 år yngre artisten Nick Jonas (23). Duoen har blitt sett sammen på flere dater, og han har selv sagt at Kate er fantastisk og at de har en utrolig kjemi.

Selv ønsker ikke «Almost Famous»-stjernen å si så mye om sin nåværende status.

- Det føles som om jeg er tilbake på videregående skole. Jeg kan ikke si hei til noen en gang uten at folk spekulerer i om vi er kjærester, sier hun og fortsetter:

- Jeg kommenterer ikke på slike ting når jeg er singel fordi noen har rett og noen har feil. Men i media ender jeg opp med alle likevel. Jeg har for eksempel blitt linket til alle bestevennene til min bror. Vi skal skrive en bok om alle mine «mystiske menn», ler hun, ifølge nettstedet.

EKS-MANNEN: Etter nesten seks år som ektepar skilte Kate seg fra musikeren Chris Robinson i 2006.  Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Etter nesten seks år som ektepar skilte Kate seg fra musikeren Chris Robinson i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kate Hudson elsker å være naken