Kate Hudson er en bedre mor etter bruddet

Nå lider ikke barna lenger.

BARNA VIKTIGST: Kate Hudson og den britiske artisten Matt Bellamy har beholdt vennskapet etter at de gjorde det slutt for litt over ett år siden. Foto: Afp
BARNA VIKTIGST: Kate Hudson og den britiske artisten Matt Bellamy har beholdt vennskapet etter at de gjorde det slutt for litt over ett år siden. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: I desember 2014 kom nyheten om at Kate Hudson (36) og «Muse»-frontmannen Matt Bellamy (37) hadde brutt forlovelsen.

De hadde da vært kjærester i fire år og har sønnen Bingham (4) sammen.

I tillegg har Kate sønnen Ryder (11) fra ekteskapet til «The Black Crow»-vokalisten Chris Robinson (48).

Nå hevder «Almost Famous»-stjernen at den havarerte forlovelsen var spesielt bra for barna.

- Jeg er blitt en bedre mor etter bruddet, forteller Hudson til Red magazine, ifølge The Sun.

- Målet er alltid å være sammen, men foreldre må være virkelig glade i seg selv, og se om forholdet gjør at familien lider.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Kate Hudson med barna Ryder Robinson og Bingham Bellamy på filmpremieren til Kung Fu Panda 3 sist måned.   Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Kate Hudson med barna Ryder Robinson og Bingham Bellamy på filmpremieren til Kung Fu Panda 3 sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ulikt syn på fremtiden

Paret innså at de fungerte best sammen når de ikke var romantisk involverte med hverandre.

- Matt og jeg jobbet med dette sammen, og vi kom til et punkt hvor vi fant ut at vi har det bedre som venner. Det er en sunnere tilnærming for barna og vi kan se resultatene, sier hun til bladet.

Mens Bellamy har funnet lykken igjen med modellen Elle Evans (25), så har Hudson blitt linket til den 13 år yngre artisten Nick Jonas (23).

Hollywood-stjernen har tidigere avslørt at grunnen til bruddet mellom henne og Matt var fordi forholdet ikke var sterkt nok, og de hadde forskjellige syn på fremtiden.

- Det er alltid vondt når forhold tar slutt, og man kan velge å gå rundt å bære på det eller se på det i et nytt lys, sa hun til Allure magazine i fjor.

- Hvis Matt og jeg hadde hatt et fantastisk forhold, så ville vi fremdeles vært sammen, men vi valgte å gå videre fordi vi hadde ulike syn på hvordan vi ønsket å leve livene våre.

EKS-MANNEN: Etter nesten seks år som ektepar skilte Kate seg fra musikeren Chris Robinson i 2006.  Foto: AP
EKS-MANNEN: Etter nesten seks år som ektepar skilte Kate seg fra musikeren Chris Robinson i 2006. Foto: AP Vis mer

LES OGSÅ: Kate Hudson elsker å være naken