Kate Hudson elsker å være naken

Kropp og nakenhet var aldri tabu da den vakre blondinen vokste opp.

SKUESPILLERFAMILIE: Kate Hudson og broren Oliver Hudson hadde en liberal oppvekst med mamma Goldie Hawn og stefar Kurt Russell. Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLERFAMILIE: Kate Hudson og broren Oliver Hudson hadde en liberal oppvekst med mamma Goldie Hawn og stefar Kurt Russell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Kate Hudson (36) legger ikke skjul på at hun er stolt av sin flotte kropp.

Den veldreide skuespilleren har aldri vært redd for å blotte hud på røde løpere eller vise seg frem på sosiale medier.

Nå avslører tobarnsmoren at dette er noe som ligger i familien.

- Vi har alltid vært en familie som er veldig komfortable nakne, fortalte hun til talkshow-verten Conan O'Brien torsdag, ifølge E!News.com.

- Jeg foretrekker å være naken fremfor å ha klær på meg. Jeg synes klær begrenser meg. Når jeg kommer hjem ønsker jeg bare å være naken, delte hun videre.

Pontoon Sunday#FootballLiveFeed #HappySunday

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

Saken fortsetter under bildene.

 
 
 

Hudson er for tiden singel, men har blitt linket til den 13 år yngre artisten Nick Jonas (23). Hun har sønnene Ryder (11) og Bingham (4) fra to tidligere forhold.

Å sprade rundt naken eller lettkledd hjemme i stua frister kanskje ikke for alle familier, men «Almost Famous»-stjernen har arvet frihetsfølelsen av sin berømte mor, Goldie Hawn (70).

- Som danser er man veldig komfortabel i sin egen kropp, og mamma var danser, fortalte Kate om sin Oscar-vinnende mor, som begynte å danse ballett nesten samtidig som hun lærte å gå.

- Mamma kom flyvende ned trappene i bittesmå antrekk mens vi hadde alle vennene våre på besøk, smilte 36-åringen om oppveksten hjemme sammen med storebroren Oliver Hudson (38).

No place like home... #notanlines

A photo posted by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

Og Oliver er heller ikke redd for å kaste klærne:

 
 

Ble forlatt av faren

Kate synes det er veldig viktig at alle jobber med sin egen selvtillit og selvfølelse, og hun bruker selv sin egen eksentriske oppvekst som en livsvisdom for alle som har lyst til å høre.

- Jeg ser meg selv nøye i speilet og gjør meg komfortabel med synet fordi det er min kropp og jeg aksepterer den. Slik er familien jeg kommer fra.

Mens Kate og broren vokste opp med et tett og nært forhold til moren, så har forholdet til faren derimot vært mye vanskeligere.

Bill Hudson forlot nemlig familien da søsknene bare var ett og fire år gamle, og de har i alle år sett på stefaren Kurt Russell (64) som sin ordentlige pappa.

Etter årelang offentlig krangel med sin biologiske far, avslørte Kate nylig at hun og broren i dag har begravd stridsøksen med Bill.

 

LES OGSÅ: Nå snakker Nick Jonas om forholdet til Kate Hudson

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer