- Kate Hudson dater Katy Perrys eks-kjæreste

Musikeren Diplo skal være Hollywood-stjernens nyeste flamme.

NYTT PAR? Kate Hudson og Diplo møttes på Met Gallaen for to måneder siden. Etterpå dro de sammen til nattklubben Up and Down og siden forlot de stedet hakk i hæl.  Foto: Splash News
NYTT PAR? Kate Hudson og Diplo møttes på Met Gallaen for to måneder siden. Etterpå dro de sammen til nattklubben Up and Down og siden forlot de stedet hakk i hæl. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken skal smile til Hollywood-stjernen Kate Hudson (37) igjen. Hun har nemlig en ny mann i livet sitt, melder UsWeekly.com.

Den utkårede skal være artisten og stjerne-DJ'en Diplo (37), hvis egentlige navn er Thomas Wesley Pentz, og som har jobbet med kjendiser som Justin Bieber, Madonna, Britney Spears og  Beyoncé.

- De dater hverandre, avslører en kilde til nettstedet.

Paret traff hverandre først under Met Gallaen i New York i mai, og her ble de fotografert da de forlot festen sammen på slutten av kvelden.

- Deretter møttes de igjen på Ibiza i Spania i midten av juli, fortsetter kilden.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: I ett år var Diplo (helt til høyre) kjæreste med Katy Perry (helt til venstre). Her er duoen sammen med Jeremy Scott og Madonna på et event i New York i mai i fjor.   Foto: SipaUSA
EKS-KJÆRESTER: I ett år var Diplo (helt til høyre) kjæreste med Katy Perry (helt til venstre). Her er duoen sammen med Jeremy Scott og Madonna på et event i New York i mai i fjor. Foto: SipaUSA Vis mer

Mens Hudson ferierte på den eksotiske øya sammen med flere venninner, hvor hun blant annet har kost seg med gjørmebad, så spilte Diplo på den trendy klubben Pacha. 

Da musikeren hadde en fridag skal den ha blitt tilbragt med Kate, ifølge UsWeekly.

Skuespilleren har postet en rekke bilder fra Ibiza, og nå, bare noen dager etter at hun er tilbake fra ferien, gir hun utrykk for at hun allerede savner stedet.

Torsdag postet hun nemlig dette «throwback»-bildet fra turen:

#tbt Take us backWhere next @bookingcom ?!! #Ibiza #bookingyeah #lovedthispool

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on

 

På et annet bilde skriver Kate at hun har hatt det fantastisk og at hun gleder seg til å komme tilbake til øya.

Mens den veldreide filmstjernen sist ble linket til den 14 år yngre artisten Nick Jonas (23), så var Diplo kjæreste med popstjernen Katy Perry (31) i ett år fra 2014 til 2015.

Perry er i dag sammen med skuespilleren Orlando Bloom (39).

Kate Hudson har sønnen Bingham (4) fra forholdet med «Muse»-vokalisten Matt Bellamy, og sønnen Ryder (11) fra ekteskapet med «The Black Crowes»-vokalist Chris Robinson (48).

Hudson og Bellamy brøt forlovelsen i desember 2014 etter å ha vært sammen i fire år.

LES OGSÅ: Kate Hudson avslørte bildejuks på seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer