Kate Hudson og Brad Pitt:

Kate Hudson bryter tausheten om romanseryktene med Brad Pitt

- Jeg likte det på en måte, sier filmstjernen.

BLADET FRA MUNNEN: Tidligere i år oppsto det rykter om at filmstjernene Brad Pitt og Kate Hudson hadde funnet tonen. Nå bryter sistnevnte tausheten. Foto: NTB scanpix
BLADET FRA MUNNEN: Tidligere i år oppsto det rykter om at filmstjernene Brad Pitt og Kate Hudson hadde funnet tonen. Nå bryter sistnevnte tausheten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at stjerneparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) gikk hver til sitt i fjor sommer, har den ivrigste fansen spekulert seg igjennom en pen bunke med angivelige romanser.

Dersom du er filmstjerne på størrelse med Brad Pitt, er det høyst sannsynlig at det vil oppstå rykter - også de som ikke har rot i virkeligheten.

Det er her skuespillerkollegaen Kate Hudson (38) kommer inn i bildet: Hun har nemlig blitt trukket fram som Pitts nye kjæreste ved flere anledninger.

STOR FAMILIE: Brad Pitt har seks barn med eks-kona Angelina Jolie. Her er Angelina med fire av dem, Zahara, Vivienne Marcheline, Shiloh og Pax. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Brad Pitt har seks barn med eks-kona Angelina Jolie. Her er Angelina med fire av dem, Zahara, Vivienne Marcheline, Shiloh og Pax. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene oppsto tidligere i år, men verken Pitt eller Hudson har kommentert påstandene. Nå bryter sistnevnte endelig tausheten.

- Et fantastisk rykte

Denne uka ble Hudson konfrontert med romanseryktene på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen». Det skriver blant annet Entertainment Tonight og US Weekly.

Filmstjerna karakteriserer den oppdiktede romansen som «det villeste ryktet noensinne». Hun skjønner ikke helt hvordan spekulasjonene har oppstått.

- Det er ikke sant i det hele tatt. Faktisk, så har jeg ikke sett ham på sånn fire år, sier hun i programmet.

Derimot innrømmer skuespilleren at hun ikke tok det ille opp. Hudson hadde nemlig litt sansen for spekulasjonene.

- Det var et fantastisk rykte, sånn egentlig. Jeg likte det på en måte. Jeg tenkte bare: «Greit, da. Vi skal ha tvillinger!».

SPØKTE: Kates bror, Oliver Hudson (bildet), har spøkt mye med ryktene om et forhold mellom Brad Pitt og hans søster. Foto: NTB Scanpix
SPØKTE: Kates bror, Oliver Hudson (bildet), har spøkt mye med ryktene om et forhold mellom Brad Pitt og hans søster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da et amerikansk magasin i januar slo opp på sin forside at «Brad flytter inn» i skuespillerens bolig, reagerte Hudsons eldre bror.

Spøkte med ryktene

Som et stikk mot magasinet Star, la Oliver Hudson (41) ut et langt innlegg på Instagram.

I stedet for å avvise ryktene, valgte han å være med på leken. Han skrev ironisk om hvordan det er å bo sammen med Brad Pitt.

- Dette har vært et helvete! Han er utrolig rotete. Han drikker rett fra kartongen og lar døra stå på vidt gap når han er på do, skrev han blant annet om Pitt.

Han tullet videre om at Pitt kalte ham for bror, og at han insisterte på at Hudsons barn skal kalle ham for «onkel B».

- Nå er det på tide å flytte ut, mann. Jeg trenger livet mitt tilbake, fleipet broren til filmstjerna.

Ny kjæreste

Derimot har Kate Hudson hell i kjærligheten for tida. Nå dater hun nemlig musikeren Danny Fujikawa.

Saken fortsetter under bildet.

Goodbye Cambodia! 'Twas a life-changer!

Et innlegg delt av Danny Fujikawa (@swimswammyslippyslappy)

De to ble først observert sammen i mars i år. Filmstjernen har også dukket opp på kjærestens Instagram.

Ifølge Hollywood Life startet Fujikawa opp plateselskapet Lightwave Records med en venn i 2013.

- Min søte mann. Han er den beste, sa hun til Extra på rød løper tidligere i år. Da hun fikk spørsmål om hva hun liker best med ham, gikk hun for en klassiker:

- Hvor lang tid har vi? Han er en god mann, sa hun, ifølge US Weekly.

Fujikawa er hennes første offentlige romanse siden hun brøt forlovelsen med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39) i 2014. De to har sønnen Bingham Hawn Bellamy (6) sammen.

LES OGSÅ: - Brad kontaktet Jennifer etter bruddet med Angelina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer