Kate Hudson avslørte nye Lindex-kjoler

Hollywood-stjernen håper på ny salgssuksess i Norge.

LADY IN RED: Kate poserer i sin nye røde selskapskjole med sexy splitt . Foto: Lindex
LADY IN RED: Kate poserer i sin nye røde selskapskjole med sexy splitt . Foto: Lindex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kate Hudsons første kolleksjon for Lindex ble revet ut av hyllene da den ble lansert i landets butikker og på nett onsdag i mars.

Nå kan du sikre deg en av skuespillerens egne favoritter - den nye festkolleksjonen slippes nemlig på nett 21. april og i butikkene 23. april.

Festkjolene skal gi en følelse av hvordan Kate kler seg for slike anledninger. Hun har tross alt trålet mange røde løpere i de flotteste design-kreasjoner, og gir den svenske kleskjedens kolleksjon en ekstra dose Hollywood-glamour.

- Vi hadde Kates stil fra den røde løperen i tankene da vi kom frem til denne kolleksjonen. Vi vil gi en følelse av hvordan hun selv kler seg for slike anledninger, og kolleksjonen dufter av Hollywood-glamour og gir følelse av luksus, sier designsjef for Lindex, Nina Starck.

Denne kimonoen til kr 399 er en av Kates egne favoritter.
Denne kimonoen til kr 399 er en av Kates egne favoritter. Vis mer

- Det er mye spaghettistropper, og det elsker jeg. Alle kjolene har kjempefin passform, fint materiale og har en myk form som jeg liker veldig godt, sier Kate selv om kolleksjonen. Og spesielt elsker hun de to kimonoene, som er med for å skape en asiatisk vri på de ellers klassiske partykjolene.

-  Husk at festene blir best når du føler deg fin og komfortabel i det du har på deg, da slapper i alle fall jeg best av, sier den Oscar-nominerte skjønnheten.

Hudson tok den røde løperen med storm under årets Oscar-utdeling. Foto: All Over Press
Hudson tok den røde løperen med storm under årets Oscar-utdeling. Foto: All Over Press Vis mer

- Når man kler seg for en kveld ute, er det viktig å løfte frem silhuetten, uansett hvilken kroppsform man har, sier Kate som også elsker jumpsuiten som er ett av de fem hovedplaggene i kolleksjonen.

Sexy: Den lille sorte har vidde øverst mens nederdelen sitter som støpt.
Sexy: Den lille sorte har vidde øverst mens nederdelen sitter som støpt. Vis mer

 

LES OGSÅ: Slik kaprer Lindex Hollywood-profilene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer