Kate Hudson åpner seg om den brutte forlovelsen

- Hvis Matt og jeg hadde hatt et fantastisk forhold, hadde vi fremdeles vært sammen.

SAMMARBEIDER GODT: Etter at det ble slutt mellom Matt Bellamy og Kate Hudson for ti måneder siden, så har de klart å beholde vennskapet for barnas skyld.  Foto: © infusny-05/42/INFphoto.com/Corbis
SAMMARBEIDER GODT: Etter at det ble slutt mellom Matt Bellamy og Kate Hudson for ti måneder siden, så har de klart å beholde vennskapet for barnas skyld. Foto: © infusny-05/42/INFphoto.com/Corbis Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i fjor kom nyheten om at Kate Hudson (36) og Matt Bellamy (37) gikk hver til sitt etter fire år som kjærester. Paret var også forlovet.

Nå avslører Hollywood-stjernen at grunnen til bruddet var fordi forholdet ikke var sterkt nok, og de hadde forskjellige syn på fremtiden.

- Det er alltid vondt når forhold tar slutt, og man kan velge å gå rundt å bære på det eller se på det i et nytt lys,forteller hun til Allure magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Hvis Matt og jeg hadde hatt et fantastisk forhold, så ville vi fremdeles vært sammen, men vi valgte å gå videre fordi vi hadde ulike syn på hvordan vi ønsket å leve livene våre.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET IGJEN: Matt Bellamy har funnet lykken igjen, og i mai viste han frem sin nye flamme Elle Evans på et event i Frankrike.   Foto: Abaca
FORELSKET IGJEN: Matt Bellamy har funnet lykken igjen, og i mai viste han frem sin nye flamme Elle Evans på et event i Frankrike. Foto: Abaca Vis mer

Men selv om deres romantiske forhold ikke holdt, så var duoen fast bestemte på å forsette å være gode venner slik at sønnen deres Bingham (4) ikke skulle lide av bruddet.

Hudson har også sønnen Ryder (11) fra ekteskapet med «The Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (48), og Matt var selvfølgelig også en viktig del i hans liv.

- Det betyr ikke at vi ikke kan gjenbygge noe som vil være det beste for ungene. V prøver å skape noe for barna der de føler at de får noe i stedet for å miste noe.

Saken fortsetter under bildet.

MED MENNENE I SITT LIV: Her er Kate Hudson med sønnene Ryder og Bingham på settet til sin nyeste film "Mother's Day" i september. Foto: Splash News
MED MENNENE I SITT LIV: Her er Kate Hudson med sønnene Ryder og Bingham på settet til sin nyeste film "Mother's Day" i september. Foto: Splash News Vis mer

Uvenn med sin egen far

Og så langt ser alt ut til å gå etter planen.

- Det har vært en smertefri overgang. Barna vil bare se at foreldrene har det bra. Og alle har det bra, sier hun, ifølge nettstedet.

Selv om Kate nå har et havarert ekteskap og en brutt forlovelse bak seg, håper hun fremdeles å finne kjærligheten igjen.

- Jeg er selv skilsmissebarn og har en stefar jeg virkelig har hatt mye glede av ettersom han alltid har vært til stede i livet mitt. Dette er noe jeg reflekterer mye over og selv ønsker i mitt eget liv.

Saken fortsetter under bildet.

TETT FAMILIE: Året etter at Goldie Hawn skilte seg fra eksmannen Bill Hudson, ble hun sammen med skuespilleren Kurt Russell. De har i dag vært kjærester i 32 år, og det er han Kate Hudson ser på som sin ekte far.  Foto: SipaUSA
TETT FAMILIE: Året etter at Goldie Hawn skilte seg fra eksmannen Bill Hudson, ble hun sammen med skuespilleren Kurt Russell. De har i dag vært kjærester i 32 år, og det er han Kate Hudson ser på som sin ekte far. Foto: SipaUSA Vis mer

Kates foreldre, Goldie Hawn (69) og Bill Hudson (65), gikk nemlig fra hverandre da skuespilleren bare var 18 måneder gammel, og siden har forholdet mellom dem vært svært trøblete.

I 2011 kom han ut med boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family», der han blant annet skjelte ut Kate og stemplet henne som en drittunge.

LES OGSÅ: Kate Hudson strålte på hagefest etter familiefeiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer