Kate får sparken

Den tidligere kokainavhengige supermodellen Kate Moss har flere nedturer i vente. Nå kan hun få sparken fordi hun er for gammel.

NEPPE UNGDOMSKILDEN: Det spørs om dette er måten å holde på gullkontraktene på.. I tillegg til sigarettene er både alkohol og kokain med på å lage linjer i fjeset til Kate. Foto: STELLA PICTURES
NEPPE UNGDOMSKILDEN: Det spørs om dette er måten å holde på gullkontraktene på.. I tillegg til sigarettene er både alkohol og kokain med på å lage linjer i fjeset til Kate. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mister jobben!

SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (33) kan miste sin gullkontrakt med sminkegiganten Rimmel. Hun er rett og slett er blitt for gammel.

Kate vet ennå ikke at oppdragsgiveren Rimmel titter etter nye modeller.


LES OGSÅ: Fortsatt hot i undertøy 


Rimmel retter seg mot et ungt marked, og har allerede kontaktet yngre modeller i smug.


Ifølge kilder har hun selv klaget over at alderen begynner å synes. Hun har også snakket om at hun trenger Botox.


Den britiske supermodellen har frontet Rimmel siden 2005, og har tidligere jobbet for blandt andre L'Oreal og Versace. Hun hadde også stor suksess som selve ansiktet til Calvin Klein.Bli bedre kjent med Kate Moss HER:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer