- Kate er som død for meg

Skuespiller Kate Hudson har fått det til å koke over for pappa Bill.

RASER: Bror og søster, Oliver og Kate, har ikke noe til overs for sin biologiske far.  Foto: NTB scanpix
RASER: Bror og søster, Oliver og Kate, har ikke noe til overs for sin biologiske far. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at «Fool's Gold»-stjernen Kate Hudson (36) og faren Bill Hudson (65) har et trøblete forhold.

I 2011 kom han med boken «Two Versions: The Other Side of Fame and Family», der han skjelte ut Kate og kalte henne for drittunge.

I tillegg til datteren Kate har Bill også sønnen Oliver (38) med eks-kona Goldie Hawn (69), men han forlot familien da Kate var kun 18 måneder gammel.

I anledning farsdag i forrige uke, publiserte Oliver et bilde av søskenparet sammen med Bill med teksten «god oppgivelsesdag...», noe som fikk det til å renne over for Bill. 

- Jeg gir slipp på dem. Jeg hadde fem barn, men nå anser jeg meg selv om far til tre. Jeg anser ikke Oliver og Kate som mine egne lenger, sier han ifølge nettsiden Contactmusic.

- Jeg ønsker at de slutter å bruke Hudson-etternavnet. De er ikke lenger en del av livet mitt. Oliver er død for meg, og det er Kate også. Jeg sørger over tapet, selv om de fremdeles lever, fortsetter han.

Saken fortsetter under bildet

FØR: Det var ikke noen problemer da Oliver og Kate var små. Her sammen med faren Bill i 1984.  Foto: NTB scanpix
FØR: Det var ikke noen problemer da Oliver og Kate var små. Her sammen med faren Bill i 1984. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dårlig stemning

Da Bill og Goldie gikk fra hverandre i 1980, ønsket han ikke at det skulle være et dårlig brudd. Det var først da hun fant lykken med Kurt Russell (64) tre år etter at stemningen endret seg.

Kate og Oliver har siden ansett morens ektemann som deres far.

- Da vi gikk fra hverandre hadde hun ikke et vondt ord å si om meg. Da Kurt kom inn i bildet forandret alt seg. Jeg sa til henne «Goldie, hvorfor snakker du stygt om meg og sier at jeg er en dårlig far når det ikke er sannheten?» da lo hun bare og svarte: «Bill, du vet at det lager en bedre historie», sier han ifølge nettavisen.

LES OGSÅ: Dette fikk fansen til å dåne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer