- Kate er mitt store forbilde

Popdronningen skryter prinsessen opp i skyene.

PRINSESSE-FAN: Popstjernen Madonna blir vanligvis hyllet for sin ungommelige look, men selv har hun et kongelig forbilde.
PRINSESSE-FAN: Popstjernen Madonna blir vanligvis hyllet for sin ungommelige look, men selv har hun et kongelig forbilde. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popdronningen Madonna (53) har forsøkt seg på mange vågale stiler i løpet av sitt lange liv i rampelyset.

Nettopp derfor var det mange som ble overraket da popstjernen forrige helg avslørte sitt eget moteforbilde, nemlig hertuginnen av Cambridge.

- Prinsesse Kate er en flott jente med god smak. Hun er elegant og leken på samme tid. Jeg er stor fan av henne, sier 53-åringen beundrende til magasinet People.

Selv hadde Madonna er langt mer rampete stil da hun selv var på Kates (29) alder, men det stopper ikke den spreke 53-åringen fra skryte av Englands kommende dronning.

- Kate uttrykker en forfriskende frihetsfølelse, sier hun, og tilføyer at hun er glad for at kongehuset beveger seg i en mer moderne retning.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser ikke ut som en ekte prinsesse  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer