Kate dumper narko-Pete

Supermodellen velger karrieren fremfor kjæresten.

FULL SKJERPINGS: Kate skal rydde opp i livet sitt, og da må Pete vekk. Foto: Stella Pictures
FULL SKJERPINGS: Kate skal rydde opp i livet sitt, og da må Pete vekk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO. Skandalebildene av Pete Doherty som setter sprøyter på et simpelt hotellrom i Thaliand har fått modellkjæresten Kate Moss til å ta affære. Nå tar hun avstand fra den dopavhengige Babyshambles-rockeren for å rydde opp i livet sitt


Supermodellen lovet å holde seg på den smale sti etter at kokainbildene av henne gikk verden rundt for 18 måneder siden, og tok en pause fra Pete Doherty. Nå ser det ifølge Daily Mail ut til at historien gjentar seg.


SE SKANDALEBILDENE HOS THE SUN (ekstern lenke)


- Selvfølgelig elsker Kate fortsatt Pete, men hun er en smart kvinne og vet at karrieren må komme foran alt. Kate må begynne å ta vare på seg selv - eller i det minste gi inntrykk av at hun gjør det - og har blitt sterkt rådet til å ta en pause fra Pete, sier en kilde som står modellen nær.


Det er bildene av sprøytenarkomane Pete i Thailand som skal ha fått Moss til å reagere.


- Kate er forståelig nok rasende på grunn av bildene. At de ble tatt bare to dager etter deres spesielle forpliktelsesseremoni gjør bare vondt verre.


Kate skal ifølge den britiske avisen ha fått press på seg fra flere av sine arbeidsgivere, som ikke har vært særlig imponerte over den britiske skjønnhetens ville livsstil. Blant annet skal kosmetikkgiganten Rimmel ha truet med å droppe henne som sitt ansikt utad, da de mener partylivet får henne til å se gammel ut.


Tidligere denne uken eskorterte Kate sin slitne kjæreste til et rehabiliteringssenter i London.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer