David Eriksen:

- Katastrofe-opplegg

Reagerer på stemmetrøbbel under MGP-finalen.

Foto: Werner Juvik / Se og Hør
Foto: Werner Juvik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM / OSLO (Se og Hør): Kort tid før de fire sølvfinalistene i årets MGP- finale skulle deles ut, opplevde NRK stemmeproblemer.

NRK ved Camilla Sand, presseansvarlig i MGP, opplyser overfor Se og Hør at de undersøker saken, og sølvfinalistene ble valgt av en folkevalgt jury.

Tone Damli var ikke blant dem som stakk av med en av de fire sølvfinaleplassene. Hennes manager, David Eriksen er blant dem som reagerer.

- Katastrofe-opplegg, sier han i en kort kommentar til Se og Hør.

- Respektløst

- Jeg kan si på vegne av de fleste her, at dette ble en respektløs måte å avvikle det største TV showet NRK har, sier Eriksen og fortsetter:

- Så mye engasjerte artister og team som har brukt penger og tid på diverse kampanjer og som har engasjert i sosiale medier, og så er ikke NRK forberedt bedre enn at det er en tilfeldig plukket gjeng som skal avgjøre en finale. Dette der alt er satset på sosiale medier.

Eriksen understreker at dette ikke er fordi han ikke har sin egen artist videre.

- Det er også flere andre som også mistet muligheten. Det føles urettferdig, sier Eriksen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer