Katastrofe for Tufte

- Tufte tapte første omgang, innrømmer TVNorges informasjonsdirektør.

Foto: TVNorge
Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor hadde TVNorges ”Heia Tufte” hele 676.000 seere i snitt.

Tallene for gårsdagens premiere av sesong nummer to, viser noe helt annet: Kun 279.000 så programmet! Nå blir "Heia Tufte" flyttet til torsdager...

Se og hør her! Tufte er på sjekker'n!

Det ble TV2s "Jakten på kjærligheten” alle så på - for her snakker vi om hele 673.000 mennesker som benket seg foran skjermen for å se bøndene speed-date sjarmerende kvinner!

Hva ser du på? Stem til høyre!

- Vi regnet med hard motstand, og innser av vi tapte både kampen og første omgang. Derfor har vi nå besluttet å flytte programmet fra tirsdager til torsdager klokken 20.25, forteller Jens-Petter Gjelseth, informasjonsdirektør i TVNorge.

Stemningen var høy da Tufte-gjengen  var samlet på Hard Rock Cafè i Oslo for å følge det første programmet i årets sesong - som skal avsluttes med kamp mot Rosenborg på Lerkendal stadion.

I tillegg til å spille mot trønderne, skal Tuftegutta i løpet av TV-serien også vise fram sine kunster i Brasil. Men det vil altså skje på torsdager fremover...

DISSE BØNDENE DANKET UT TUFTE:

Anne Mæhlum
Alder: 33 år Bosted: Brøttum i Ringsaker Yrke: Organisasjonskonsulent og fremtidig gårdbruker - Jeg håper å møte en kjekk gutt med glimt i øyet, masse sjarm og godt humør. Katrine om Anne: Anne er ei skikkelig friluftsjente med godt humør. Hun er sosial og blid og liker utfordringer. En litt barsk type er tingen for henne!

Terje Sann
Alder: 52 år Bosted: Nes ved Årnes Yrke: Gårdbruker - Jeg bil gjerne ha en fantasiull, kreativ og feminin dame. Katrine om Terje: Terje er den eldste bonden vår, en generøs og omsorgsfull person. Den jenta som vinner hjertet til Terje får det godt!

Tore Jardar Johannesen
Alder: 28 år Bosted: Hvarnes i Lågendalen, Larvik. Yrke: Gårdbruker og elektriker. - Jeg vil ha ei bli, sjarmerede og engasjert jente. Katrine om Tore: Tore Jardar er snill, åpen og sjarmerende. Han er en skikkelig handyman, opptatt av økologisk landbruk, og av at dyra skal ha det bra.


Harald H. Opedal

Alder: 27 år Bosted: Lofthus i Hardanger Yrke: Gårdbruker - Jeg håper å treffe ei sjarmerende jente som er kreativ og ser muligheter. Katrine om Harald: Harald er fruktbonden vår fra Hardanger med sans for den gode samtalen. Han er utrolig kreativ , og det han ønsker å få til gjennomfører han.

TVNORGES FORKLARING:

TVNORGE har i dag besluttet å flytte serien Heia Tufte fra tirsdager til torsdager.

- Vi valgte å ta Tufte-kampen på tirsdager - og regnet med hard motstand. Vi innser nå som seertallene er kommet at vi tapte første omgang, sier TVNORGES programdirektør Eivind Landsverk.

Derfor har vi nå besluttet at vi flytter Heia Tufte til torsdager kl 20.25. I TVNORGE er 279 000 seere (i snitt for første episode) ikke dårlig, men vi mener at Martin, Lars Olav, Thor Joachim, Tommy og co fortjener flere seere.

- TVNorge er en bedrift med kort vei i beslutningsprosessen. Vi har snudd oss rundt og er i stand til å servere alle som ikke fikk med seg første episode tirsdag "omkampen" allerede i morgen, sier Landsverk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer