Katarina og Hallvard Flatland:

- Katarinas bryllup er en milepæl i min bonustid

Far og datter er takknemlige for tiden de har sammen.

TAKKNEMLIG: Hallvard
Flatland er blitt mer lettrørt
etter at han var syk, og regner
med å felle noen tårer når
datteren Katarina står brud til
sommeren. Foto: Andreas Fadum
TAKKNEMLIG: Hallvard Flatland er blitt mer lettrørt etter at han var syk, og regner med å felle noen tårer når datteren Katarina står brud til sommeren. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er liv og latter rundt bordet når Se og Hør møter «Jakten på kjærligheten »-programleder Katarina Flatland (28) og hennes pappa, TV-personligheten og finansmannen Hallvard Flatland (60).

Det står i sterk kontrast til de vonde dagene for fem år siden da han ble rammet av det livstruende HLH-viruset. Kort fortalt angriper viruset alle indre organer.

Hallvard fikk hjertestans, nyresvikt og leveren sviktet. Sjansen for å overleve ble beskrevet som minimal. Flere ganger ble familien tilkalt til sykesengen midt på natten, fordi legene trodde de skulle miste den populære programlederen.

Nå sitter han foran oss, lys levende, og prater med datteren om hennes forestående bryllup til sommeren.

- Det er et under at du får opplevde dette, pappa. Det var det ikke mange som så for seg da du var som dårligst, sier hun.

En rørt far må ærlig innrømme at det er tilfelle.

- Nei, det var ikke gitt at det skulle skje. Det er en milepæl i min bonustid. Nå er vi optimister, og håper jeg holder ut til sommeren. Vi ser lyst på det, sier han på sin sedvanlig spøkefulle måte.

Gifter seg i Danmark

Katarina har vært sammen med forloveden Harald Dobloug (28) i drøye sju år. Han var med på sykehuset under de vonde dagene, og kom med et forslag til sin kjære.

- Harald sa til meg at hvis pappa skulle våkne fra koma, og vi fikk en tidshorisont for hvor lenge han hadde igjen, så ville han gifte seg med meg der og da. Han ville så gjerne at pappa skulle få med seg begivenheten. Det var utrolig raust av ham, forteller Katarina.

Saken fortsetter nedenfor.

Katarina Flatland og Fredrik Græsvik intervjues i forbindelse med at de leder TV2-programmet "God sommer Norge" sammen. Katarina Flatland forteller om da kjæresten Harald Dobloug fridde til henne, og om bryllupsplanene. Vis mer

Heldigvis for alle parter ble det ikke et hastebryllup for familien. Faktisk har de planlagt den store dagen i nesten tre år!

Begivenheten finner sted i Danmark i slutten av juni i sommer. Feiringen blir på et slott utenfor København. Det er et drømmested og en flott ramme for den største begivenheten i deres liv.

- Vi reiser over ganske ofte nå, og bor der og koser oss og tar en natt i København. Vi må ikke, men vi vil gjerne gjøre det, påpeker hun.

Katarina er ekstremt strukturert, og klarer å kombinere programlederjobben med travle medisinstudier. Om to og et halvt år er hun ferdig utdannet lege, akkurat som sin kommende ektemann.

Øver på brudevals

Midt oppi en travel hverdag har hun også stålkontroll på bryllupet.

- Jeg vet på minuttet når jeg ankommer kirken og når maten serveres. Timeplanen er lagt, sier hun.

Dagen etter at Se og Hør møtte far og datter Flatland startet øvingen til brudevalsen.

- Det er bare noen måneder igjen. Harald må jo trene litt, og Nadya Khamitskaya (35) skal kurse oss, forteller Katarina, som var med på «Skal vi danse» i 2015.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i 2015 Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i 2015 Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Pappa Hallvard har også vært med på noen av turene til Danmark under forberedelsene.

- Vi har prøveligget sengene på slottet og smakt på bryllupsmenyen. Jeg har til og med sett kirken hvor selve seremonien finner sted, forteller han opprømt.

Hallvard og kona Anne-Lise (60) bruke ikke like lang tid på forberedelser da de giftet seg 22. november 1985.

- Nei, vi valgte Heddal stavkirke, som var eid av familien til kona mi i gamle dager. Noen bryllupsplanlegger var det ikke snakk om den gangen, mimrer han.

- Dere hadde 150 gjester, og mamma fikk rød sportsbil i bryllupsgave av deg. Jeg synes vi skal videreføre tradisjonen om at bruden får det, hinter Katarina, etterfulgt av en latter.

LES OGSÅ: - Ungen beholder jeg!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer