<strong>FØRSTE OG SISTE GANG:</strong> Katarina Flatland sier det blir første og siste gang hun stille opp naken. Her er hun på lanseringsfesten til «Alfa». Foto: Stella Pictures
FØRSTE OG SISTE GANG: Katarina Flatland sier det blir første og siste gang hun stille opp naken. Her er hun på lanseringsfesten til «Alfa». Foto: Stella Pictures Vis mer

Katarina Flatland viste nakenbildene til pappa

- Det var veldig absurd, innrømmer programlederen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da «Wachera» og «X-tra Faktor»-programleder Katarina Flatland (21) ville stille opp naken i marsutgaven av mannebladet «Alfa», innkalte hun til familieråd.

- Det var veldig absurd. Nå skal vi sette oss ned, dere, og se på nakenbilder av meg, liksom, sier programlederen til Dagbladet fredag.

Videre forteller 21-åringen hvorfor hun valgte å vise nakenbildene til programlederfaren Hallvard Flatland (54) og resten av familien. 

- Jeg ville jo at familien skulle få se bildene før de kom på trykk, for jeg er opptatt av at de også syns at det er greit at jeg gjør det. Så da satt jeg der, da. Med søster på den ene siden, som lo og koste seg og syns det var veldig artig. Og mamma og pappa.

Programlederen har siden programlederdebuten i «Wachera» blitt fremstilt som en pliktoppfyllende ung dame i mediene.

- Jeg synes det var morsomt å vise meg fra en ny side. Det jo alltid gøy å prøve noe som er litt mer edgy og utfordrende. Litt rampete må man få lov til å være, og dette er ikke det verste jeg kunne gjort. Det sa pappa også, sier den familiekjære programlederen.

Katarina Flatland er ikke den eneste norske kjendiskvinnen som har stilt opp lettkledd i «Alfa». Blant de andre er Tone Damli Aaberge, Synnøve Skarbø og Jenny Skavlan. 21-åringen sier derimot at det er det første og siste nakenbildet vi får se av henne.

- Det blir ikke noen flere nakenbilder nå.


Katarina er aktuell som programleder i TV2-programmet «Heder og hammer» som kommer på skjermen neste år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Katarina leder ny kjendis-TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer