JOBBET SAMMEN: Katarina og Sturla Berg-Johansen ledet i sommer et sommershow sammen. Men det var den gang... Foto: Anders Myhren/Seher.no
JOBBET SAMMEN: Katarina og Sturla Berg-Johansen ledet i sommer et sommershow sammen. Men det var den gang... Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Katarina Flatland leder ny kjendis-TV

TV 2 bekrefter det nye programkonseptet.

Publisert
SEHER.NO: Katarina Flatland (21) blir programleder i TV 2s neste kjendiskonsept «Heder og
hammer», der kjendiser blir intervjuet om fortid, nåtid og fremtid - og som av kanalen får et rom pusset opp. Det melder VG.

Det bekrefter også kommunikasjonssjef i TV 2 til avisen.

- Navnene går vi ikke ut med. Men det stemmer at vi jobber med et program som skal hete
«Heder og hammer». Kort fortalt, så skal vi besøke kjendiser og gjøre livet deres lysere med å  pusse opp hjemme hos dem. Forhåpentligvis får vi også intervjuet dem i en litt annen setting enn
det vi har gjort tidligere, sier Valestrand til VG.

I januar ble det kjent at det er slutt mellom Flatland og hennes fotballkjæreste Vadim Demidov. Men nå er hun altså klare for nye eventyr - på TV-skjermen.

Alexander Valestrand sier til VG at han ikke redd for at kjendis-Norge er «brukt opp» etter alle kjendisreality-programmene som har blitt sendt på TV de siste årene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slutt med fotballkjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer