Katarina Flatland er forlovet

Den populære programlederen og kjæresten har tatt forholdet et skritt videre.

Katarina Flatland er forlovet
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter fire og et halvt år som kjærester har Katarina Flatands (26) samboer Harald Meling Dobloug (27) fridd og fått ja.

Dette avslører den sprudlende TV-stjernen, som befinner seg i New York, selv på sosiale medier mandag.

- Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann, står det under dette bildet på Instagram.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd

A photo posted by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

 

Har allerede øvd på brudevalsen

Katarina har fulgt i pappa Halvard Flatlands fotspor og blitt en folkekjær programleder i de norske hjem.

I høst var det nærmest umulig å gå glipp av henne på TV. Da ledet hun nemlig igjen det populære TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», og svingte seg på parketten i «Skal vi danse».

I september skrøt Harald til Seoghør.no av kjærestens danseferdigheter, og han avslørte også at de to hadde øvd sammen hjemme.

- Jeg tror hun får mer ut av treningen på parketten med Tom-Arild (Tom-Arild Hansen, Katarinas dansepartner, red.anm). Men jeg gjør nå så godt jeg kan, smilte Harald.

- Han danser kjempebra. Vi danser mye på fest og er glade i å danse, men etter å ha danset med en som kan føre skikkelig har jeg sagt at vi skal ta et lite lynkurs med Tom Arild, fortsatte Katarina.

De to la ikke skjul på at danseferdighetene kan komme godt med i fremtiden.

- Er det brudevalsen dere øver på?

- Ja, nå har vi jo en som kan lære oss den, svarte duoen den gang.

Saken fortsetter under bildet.

LADY IN RED: Jan Thomas mistet munn og mæle da Katarina ankom Se og Hørs Kjendisgalla i denne lekre kjolen i november. Nå blir det spennende å se hva slags brudekjole hun velger når den tiden kommer. Foto: Se og Hør
LADY IN RED: Jan Thomas mistet munn og mæle da Katarina ankom Se og Hørs Kjendisgalla i denne lekre kjolen i november. Nå blir det spennende å se hva slags brudekjole hun velger når den tiden kommer. Foto: Se og Hør Vis mer

Viktig å pleie kjærligheten

Harald er ferdig utdannet lege, og i full gang med turnustjenesten på Diakonhjemmet i Oslo.

Den eventyrlystne duoens hektiske timeplaner gjør at de ikke får tilbragt så mye tid som kunne ønske sammen, men likevel er de flinke til å prioritere hverandre når de finner ledige stunder.

- Det blir mye jobbing på begge to, men selv om vi ikke får sett hverandre så mye, er vi flinke til å sette av «oss-tid» når vi først har mulighet. Og den tiden er hellig, delte Harald med Se og Hør før jul.

På spørsmål om hvordan de bruker «oss-tiden», svarte Katarina følgende:

- Vi er mest glade i å være hjemme. Det skjer så mye ellers, så derfor er det deilig å koble av i leiligheten. I stedet for å spise ute, lager vi gode middager. Da legger vi bort mobiler og iPader og har gode samtaler, forklarte hun til bladet.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Katarina Flatland.

LES OGSÅ: Ricky Martin viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer