Katarina Flatland:

Katarina Flatland ble tatt på senga av bryllupsplanleggingen

- Det er ikke så veldig enkelt, sier hun.

GIFTER SEG: Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug forlovet seg i fjor. Nå venter snart bryllup, men det er mye å planlegge i forkant. Foto: Andreas Fadum
GIFTER SEG: Katarina Flatland og Harald Meling Dobloug forlovet seg i fjor. Nå venter snart bryllup, men det er mye å planlegge i forkant. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Som programleder for TV 2-programmet «Jakten på kjæligheten» er Katarina Flatland (28) vitne til bønder som drømmer om å møtte den rette, men selv har hun funnet mannen hun ønsker å dele livet sitt med.

I april i fjor annonserte hun at samboeren Harald Meling Dobloug endelig hadde gått ned på kne etter fire og et halvt år som kjærester.

Nå venter altså bryllup, og planleggingen er i gang, sier hun til Seoghør.no.

- Vi har ordnet noen ting hittil. Vi har satt dato og sted, også har vi faktisk sendt ut invitasjoner. Det er veldig, veldig hyggelig. Men det er mye som gjenstår. Det er jo så mye som må ordnes.

Den blide programlederen røper at bryllupet ikke vil finne sted i Norge, men er hemmelighetsfull om nøyaktig hvor.

- Det er ikke så veldig enkelt å planlegge et bryllup i utlandet, ler hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Sommerferie med han her føles akkurat så godt som det ser ut som 💋🇪🇸

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

- Liker de gammeldagse kjolene

Prøving av brudekjoler har hun for øvrig så vidt startet med.

- Pinterest (inspirasjonsnettsted, jour. anm.) er min beste venn for tiden, for der ligger det så mange fine bilder av kjoler. Jeg har prøvd flere for å finne ut hva som passer til meg. Jeg skal også lage den, altså ikke selv, men da er det greit å finne ut hva slags type kjole jeg liker, sier hun og fortsetter:

- Jeg liker gjerne de litt gammeldagse kjolene. Jeg kan finne inspirasjon hos flere skuespillere og kongelige fra gamledager som jeg synes er helt nydelige.

Travel hverdag

I tillegg til en hektisk periode med planlegging av den store dagen og jobben som programleder for «Jakten på kjærligheten», er Flatland medisinstudent.

Hun har fremdeles tre år før hun er utdannet lege.

- Jeg har ikke alltid så mye fritid. I sommer for eksempel, så har jeg hatt det helt nydelig. Men rett før sommeren, hadde jeg det veldig travelt med innspilling av «Jakten på kjærligheten» og skole ved siden av, sier hun.

Selv om hun erkjenner at det til tider kan bli litt mye, er hun takknemlig for mulighetene hun har fått både når det gjelder TV-jobben og studiene.

- Jeg prøver å tenke er at når jeg er på jobb så har jeg fri fra skolen, og når jeg er på skolen har jeg fri fra jobb. Jeg synes det er en god kombinasjon. Også er det jo viktig i begge yrkene mine at jeg kan snakke med folk, så jeg føler at jeg får brukt dette begge steder, sier hun.

Spurte svigerfar om lov

Katarina Flatland har tidligere uttalt overfor Seoghør.no at kjæresten spurte faren hennes, den kjente TV-profilen Hallvard Flatland (60), om lov før han fridde.

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, sa hun i juni.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PROFILERT FAMILIE: Pappa Hallvard Flatland var med og støttet Katarina da hun deltok i «Skal vi danse» på TV 2 i fjor høst. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Men selv ble hun tatt på senga over frieriet.

- Jeg trodde kanskje det var noen år til vi skulle gifte oss, men det var jo et øyeblikk jeg hadde ventet på. Det var veldig fint, og jeg er veldig glad han fridde da det bare var oss to til stede, sa hun.

Paret var på romantisk ferie i storbyen New York da legekjæresten valgte å gå ned på kne - på sin egen bursdag.

- Jeg begynte å gråte. Det var et fint øyeblikk, har hun sagt.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd ❤️

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

LES OGSÅ: «Farmen»-Oddvar har fått kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer