Katarina Flatland: - «Oss»-tiden er hellig

Når Katarina Flatland og kjæresten skal pleie forholdet blir mobiler og Ipader ryddet vekk.

LYKKELIGE: I fire år har Katarina Flatland vært kjæreste med Harald M. Dobloug. Her er de sammen på fjorårets Elle-fest.
LYKKELIGE: I fire år har Katarina Flatland vært kjæreste med Harald M. Dobloug. Her er de sammen på fjorårets Elle-fest. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært en travel høst for Katarina Flatland (26). I tillegg til å være programleder for «Jakten på kjærligheten» og deltager i «Skal vi danse», studerer hun også til å bli lege.

Det var på en fest for medisinstudenter i 2011 at Flatland møtte kjæresten Harald Meling Dobloug (26). Han er allerede er ferdig utdannet lege og har turnustjeneste på Diakonhjemmet sykehus.

Duoens hektiske timeplaner gjør at de ikke får tilbragt så mye tid som kunne ønske sammen, men likevel er de flinke til å prioritere hverandre når de finner ledige stunder.

- Det blir mye jobbing på begge to, men selv om vi ikke får sett hverandre så mye, er vi flinke til å sette av «oss-tid» når vi først har mulighet. Og den tiden er hellig, fortalte Harald nylig i et intervju med Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet.

Katarina er programleder for "Jakten på kjærligheten". her med høstens bønder. Fra venstre bak: Else Marie Tveit Rødby fra Hurum, Kjartan Bergsvåg fra Voss, Peder Trøften fra Nord-Odal og Ruben Tunestveit Kengakaran fra Tunes i Arna. Fremme fra venstre Hans Petter Hestmo fra Steinsdalen i Sør-Trøndelag og Alf Bernhard Ouren fra Redalen på Gjøvik.  Foto: TV 2
Katarina er programleder for "Jakten på kjærligheten". her med høstens bønder. Fra venstre bak: Else Marie Tveit Rødby fra Hurum, Kjartan Bergsvåg fra Voss, Peder Trøften fra Nord-Odal og Ruben Tunestveit Kengakaran fra Tunes i Arna. Fremme fra venstre Hans Petter Hestmo fra Steinsdalen i Sør-Trøndelag og Alf Bernhard Ouren fra Redalen på Gjøvik. Foto: TV 2 Vis mer

På spørsmål om hvordan de bruker «oss-tiden», svarte Katarina følgende:

- Vi er mest glade i å være hjemme. Det skjer så mye ellers, så derfor er det deilig å koble av i leiligheten. I stedet for å spise ute, lager vi gode middager. Da legger vi bort mobiler og iPader og har gode samtaler, forklarte hun til bladet.

I dag har paret vært kjærester i fire år, og stortrives som samboere. De drømmer om barn og bryllup i fremtiden, men foreløpig er det ingen hast for noen av dem.

Saken fortsetter under bildet.

GA ALT: Katarina Flatland med dansepartner Tom-Arild Hansen under sesongpremieren av årets "Skal vi danse" på TV2. Duoen røk ut i kvartfinalen.


Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
GA ALT: Katarina Flatland med dansepartner Tom-Arild Hansen under sesongpremieren av årets "Skal vi danse" på TV2. Duoen røk ut i kvartfinalen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer

Den sympatiske blondinen ga alt på parketten i «Skal vi danse» og fikk mange positive tilbakemeldinger for innsatsen.

Ingen var likevel mer imponert enn hennes kjære Harald.

- Jeg synes hun er fantastisk flink. Jeg har aldri sett en så flink danser, fortalte han begeistret til Seoghør.no etter å ha sett Katarina svinge seg i en wienervals til tonene fra sangen «Once upon a dream» i september.

For to uker siden røk 26-åringen ut i kvartfinalen av dansekonkurransen, og da fikk hun enda litt bedre tid til å pleie kjæresteforholdet.

– Når man jobber i underholdningsbransjen er det fort gjort å bli selvsentrert. Da er det en fin korreksjon å komme hjem og snakke med noen som kanskje har reddet et liv den dagen, sa Katarina i intervjuet med Se og Hør.

SOM FAR SÅ DATTER: Katarina er datter til den populære programlederen Halvard Flatland. Han fikk Gullrutens hederspris i 2014 og ble gratulert av datteren. Foto: NTB scanpix
SOM FAR SÅ DATTER: Katarina er datter til den populære programlederen Halvard Flatland. Han fikk Gullrutens hederspris i 2014 og ble gratulert av datteren. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Sykdommene har bundet oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer