Kat ble sammen med en mus

Kat von D har blitt sammen med super-DJen Deadmau5.

NYTT PAR: Kat von D har funnet lykken med stjerne-DJen Deadmau5, som her er uten den beryktede masken. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Kat von D har funnet lykken med stjerne-DJen Deadmau5, som her er uten den beryktede masken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det kan være vanskelig å holde styr på kjærlighetslivet til «LA Ink»-stjernen Kat von D (30).

Hun var tidligere sammen med Sandra Bullocks eks, Jesse James (43), og hadde i tiden etter en kortvarig flørt med Motörheads «Lemmy» Kilmister (66). I sommer fant stjernen lykken igjen - med nok en musiker. Den gang var det rapperen David Peter Meads (31) alias «Scroobius Pip» som var den heldige.

Nå har Kat blitt sammen med musikeren Deadmau5 (uttales Dead Mouse, red. anm.), som stort sett kun viser seg på scenen med en stor musemaske. Hans virkelige navn er Joel Thomas Zimmerman (31), og det ferske paret ser stormforelsket ut.

Gjentatte ganger den siste tiden har tatovøren og DJ-en vist seg sammen på gata i hete omfavnelser.

«Det nye paret har lagt ut bilder av hverandre på både Twitter og Instagram de siste dagene, og viser seg også nå i offentlighet sammen, og bekrefter det Hollywood den siste tiden har antatt», skriver nettstedet AltPress.com.

Vi får håpe Zimmerman behandler Kat von D bedre enn Jesse James gjorde. Det hevdes nemlig at James var utro med 19 kvinner i den korte tiden han var sammen med kjendistatovøren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste frem sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer