<strong>SÅ RØDT:</strong> Mel B kastet vannglasset sitt på Simon Cowell og stormet av scenen etter at han spøkte om bryllupsnatten hennes. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Youtube.
SÅ RØDT: Mel B kastet vannglasset sitt på Simon Cowell og stormet av scenen etter at han spøkte om bryllupsnatten hennes. Foto: NTB Scanpix/Skjermdump fra Youtube. Vis mer

Mel B og Simon Cowell:

Kastet vann på Simon Cowell i sinne

Mel B stormet av scenen under direktesending etter at Simon Cowell vitset om bryllupsnatten hennes.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det gikk hardt for seg under tirsdagens livesending av showet «America's Got Talent».

«Spice Girls»-sangeren Melanie «Mel B» Brown (42) kastet vannglasset sitt på meddommer Simon Cowell (57) etter at han spøkte om bryllupsnatten hennes, ifølge CNN.

Etter at en tryllekunstner hadde hatt tekniske problemer, kom Simon Cowell med en kommentar som satte sinnet i kok hos Mel B.

- Jeg ser for meg at dette er litt som Mel Bs bryllupsnatt. Store forventninger, men dårlig gjennomføring, vitset han.

Mel B synes ikke spøken var like morsom og kastet innholdet i glasset sitt på Simon før hun stormet av scenen.

- Mel B er ute. Dette er direktesending, folkens, sa programleder Tyra Banks (43) fra scenen etter popstjernens exit.

Saken fortsetter nedenfor.

Mel B returnerte til plassen sin etter reklamepausen, men sa til Entertainment Tonight etter sendingen at Simon fikk som fortjent.

- Hvis man sier noe upassende, kommer man til å få noe kastet på seg. På en vennlig måte. Jeg passet på at det ikke var isbiter i glasset, sa hun til nettstedet.

Utsatt for vold av eksen

Mel B går for tiden gjennom en særdeles tøff skilsmisse med eksmannen Stephen Belafonte (42).

Bruddet med Stephen skal ha vært såpass stygt at Mel B ikke føler seg trygg, og hun skal i etterkant ha bedt om et besøksforbud fra eksmannen.

I skilsmissepapirene står standardfrasen «uforenlige forskjeller» oppført som hovedgrunn til bruddet, men allerede i 2014 svirret det rykter om at Stephen slo kjendis-kona.

<strong>STERKE ANKLAGER:</strong> Mel B hevder i rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

I april i år saksøkte «Scary Spice» ektemannen for gjentatte voldshandlinger og trusler, skrev TMZ den gangen.

I rettsdokumentene som kjendisnettstedet fikk tak i, hevdet Mel at Stephen i 2007, før finalen i amerikanske «Skal vi danse», plasserte hendene sine rundt halsen hennes, kvalte henne og slang henne ned i bakken.

Hun mente at dette ble et mønster, og at han ble truende og aggressiv hver gang hun oppnådde suksess.

Dyttet henne på rød løper

I dokumentene hevdet hun også at han skal ha hatt en pistol i hjemmet, noe han ikke hadde lov til. Stephen er tidligere dømt for partnervold mot en annen kvinne, og kan derfor ikke ha skytevåpen.

Rettsdokumentene listet opp flere hendelser.

Under en innspillingsperiode av «X-Factor» i 2012 skal han ha slått henne med lukket neve, som sørget for at leppa hennes sprakk.

På en seremoni i London samme år skal han ha dyttet henne på den røde løperen, noe som ga henne brannsår.

Han skal så ha tvunget henne til å skrive på nettet at det var hennes egen skyld.

Stephen har ikke uttalt seg om Mel Bs kommentarer enda, men har avvist anklagene tidligere.

Fant tilbake til hverandre

Brown og Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

Ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011. Ifølge People ønsker «Scary Spice» å inngå en avtale om delt omsorgsrett for datteren.

Mel har også to barn fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy.

Stephen Belafonte har datteren Giselle Belafonte (12) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Mel B saksøkt av sin egen barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer