Erika Helin:

Kastet ut: Var for naken

Mente influenseren var for lettkledd.

KASTET UT: Influenseren fikk ikke lenger være på restauranten, skriver Iltalehti. Foto: Skjermdump Instagram

KASTET UT: Influenseren fikk ikke lenger være på restauranten, skriver Iltalehti. Foto: Skjermdump Instagram

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den finske influenseren og OnlyFans-profilen Erika Helin har støtt på uante problemer, ifølge den finske avisen Iltalehti.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon forteller Helin, som har gjort karriere av å være lettkledd på sosiale medier, at hun nylig ble kastet ut av en restaurant i Helsinki - på grunn av hva hun hadde på seg.

TJENTE FETT: Johanne Nordeng fortsetter å trone høyt på listen over dem som har tjent godt på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

I innlegget skriver influenseren at hun var fokusert og midt i en god samtale da vakten kom og plukket henne opp.

- Ut av ingenting kommer denne dusten og forteller at jeg må dra, ved å dra meg ut av baren. Da jeg kom ut kritiserte han antrekket mitt, høylytt. Han sa det var et voksent sted og refererte til toppen min, minnes hun.

- Selvfølgelig, jeg kunne ha plukket opp en annen topp i butikken hvis jeg visste om det, men etter min mening er det selvmotsigende å gi en gjest lov til å gå inn, hvis antrekket ikke er passende.

EKSKLUSIVT: Søstrene Michelle Scott og Julia Scott tjener gode penger på å selge lettkledde bilder på Onlyfans. Video: Rød Løper Vis mer

Hun reagerer også sterkt på at hun ble ydmyket foran andre gjester.

- Det er et mysterium for meg hvorfor han var så aggressiv og gikk til personangrep, legger hun til.

Helin forklarer videre at hun ikke håper det skjer med flere gjester.

Restauranten har foreløpig ikke besvart Iltalehtis henvendelse.

SUSPENDERT: Sam Helena ble suspendert fra jobben sin som politibetjent ved Scotland Yard da ledelsen oppdaget at hun delte dristig innhold på sosiale medier og Onlyfans. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Erika Helin var med i missekonkurransen Miss Supranational i 2017, som Miss Finland. Det er en årlig internasjonal, kvinnelig skjønnhetskonkurranse.

På Instagram har hun godt over 100 000 følgere.

LES OGSÅ: Gikk viralt:- Fikk panikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer