Kastet ut kjæresten etter mobbing

- Aldri hadde noen sagt noe så grusomt til meg.

BLE MOBBET: Hilde Skovdahl skriver i sin nye bok at hun kastet kjæresten på dør, da han sa til henne at han ikke ville ha sex med henne på grunn av magen hennes. Foto: Per Ervland, Seoghør.no
BLE MOBBET: Hilde Skovdahl skriver i sin nye bok at hun kastet kjæresten på dør, da han sa til henne at han ikke ville ha sex med henne på grunn av magen hennes. Foto: Per Ervland, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl (42) - kjent fra TV-serien «Charterfeber» - har tidligere sagt til Seoghør.no at hun er stolt av sine frodige former.

Men tidligere har realityprofilen flere ganger opplevet å bli utsatt for sårende kommentarer på grunn av kroppen sin.

Lengst gikk det da en av Hildes tidligere kjærester nektet å ha sex med henne fordi han mente magen hennes var for stor.

I sin nye bok «Hurra for frodige damer» skildrer Hilde ifølge Her og Nå den dramatiske episoden i detalj.

Paret hadde ifølge Hilde vært sammen noen uker, men aldri hatt sex, da hun spurte partneren om det.

«Det ble stille i rommet. Så sa han: «Jeg tenner ikke på dette»!» og tok tak i magen min... Hele verden stoppet opp. Jeg følte jeg skulle dø. Jeg klarte ikke å ta det.

Jeg dro ham ut av sengen og kastet ham ut av huset naken, med klærne etter seg»
, skriver hun ifølge Her og Nå.

I boken skriver Hilde - som også ble mobbet for sin vekt da hun var liten - at hun reagerte sterkt på episoden.

«Den natten satte jeg meg ned ved skrivebordet mitt og skrev øverst på arket: Jeg Hilde Skovdahl lover meg selv i natt, at ingen mann noen gang skal få lov å krenke meg igjen. Ingen skal få lov å blåse ut lyset mitt».

I fjor startet realitykjendisen med regelmessig trening ved hjelp av personlig trener, men til Seoghør.no sa hun dette ikke var fordi hun vil slanke seg.

- Nei, det er ikke slank som er greia mi, men jeg vil beholde helsen. Jeg vil ikke ha sånne overvektssykdommer som det heter. Ny livsstil - det er kult. Det er jeg med på. Men slanking, det kommer ikke på tale, jeg hater ordet slanking.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hater ordet slanking

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer