PREMIERE: Paret viste seg sammen i forbindelse med premieren av Ambers nye film, «3 Days to Kill».
 Foto: Splash News/ All Over Press
PREMIERE: Paret viste seg sammen i forbindelse med premieren av Ambers nye film, «3 Days to Kill». Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Kastet ut journalist etter forlovelsesspørsmål

Men sammen kveld viste Amber Heard og Johnny Depp frem kjærligheten på rød løper.

SEOGHØR.NO: Ukebladene skriver om det, TV-kanalene melder det og internett er fullt av spekulasjoner om når filmstjernene Johnny Depp (50) og Amber Heard (27) skal gifte seg.

Men nåde den som er frekk nok til å spørre enten Amber eller Johnny om forlovelsen. På tirsdag fikk Amber til og med kastet ut en tysk journalist fra et pressemøte. Det melder Aftonbladet.

Journalisten var på plass i Beverly Hills for å gjøre et TV-intervju med Heard i forbindelse med hennes nye film «3 Days to Kill».

Forut pressemøte hadde den kvinnelige journalisten blitt advart om å ta opp temaet, men klarte til slutt ikke å ignorere den enorme elefanten i rommet.

PRIVATE: Johnny og Amber prøver å verne seg mot pressen, og avbildes ikke så ofte sammen. Her er de på vei ut fra en restaurant i London i fjor sommer.  Foto: Darren Jesal / Splash News/ All Over Press
PRIVATE: Johnny og Amber prøver å verne seg mot pressen, og avbildes ikke så ofte sammen. Her er de på vei ut fra en restaurant i London i fjor sommer. Foto: Darren Jesal / Splash News/ All Over Press Vis mer

Den tyske journalisten hadde ikke en gang rukket å nevne Depps eller Heards navn før intervjuet bråstoppet. Det rakk med ordet forlovelse.

Det var ikke Heard personlig som kastet ut journalisten, det fikk hun pressetalsmannen sin til å gjøre.

På premieren til «3 Days to Kill» viste paret seg sammen for første gang offentlig siden ryktene om en forlovelsen begynte å svirre.

Paret virket veldig forelsket, og kysset og koset på hverandre på den røde løperen.

Se video fra premieren:

 

 

Amber, som hadde på seg en lekker svart Alexandre Vauthier-kjole, tok ingen grep for å skjule den enorme forlovelsesringen da paret ble fotografet av horden med fotografer.

Ukebladet Daily Stars hevder å vite at paret planlegger å gifte seg på Depps private øy i karibien. Bryllupsfesten skal angivelig bestå av en grillfest og duoen planlegger en enkel seremoni på stranden.

STEMOR: Johnny Depp har barna Lily-Rose og Jack med Vanessa Paradis. De skal ha fått god kontakt med Amber og er nok selvskrevne gjester i bryllupet.  Foto: REX/Unimediaimages Inc - ADC/All Over Press
STEMOR: Johnny Depp har barna Lily-Rose og Jack med Vanessa Paradis. De skal ha fått god kontakt med Amber og er nok selvskrevne gjester i bryllupet. Foto: REX/Unimediaimages Inc - ADC/All Over Press Vis mer

For å hylle sin kommende hustru skal Depp ha omdøpt en strand på øyen til «Ambers Cove». Filmstjernen skal også ha hyret inn flere av sine musikkvenner til å opptre i bryllupet.

LES OGSÅ:    Viste frem ringen på kjærestens konsert