Kastet ut fra MTV-fest på grunn av nazi-tatoveringer

- Du kunne se at hun var rasende, hun likte ikke situasjonen i det hele tatt...

EKSTREMISTISKE TATOVERINGER: Stipperen og modellen Michelle McGee, som har fått skylden for bruddet mellom Sandra Bullock og Jesse James, ble kastet ut av av en MTV-fest på grunn av sine nazi-tatoveringer, melder Hello. Foto: All Over Press
EKSTREMISTISKE TATOVERINGER: Stipperen og modellen Michelle McGee, som har fått skylden for bruddet mellom Sandra Bullock og Jesse James, ble kastet ut av av en MTV-fest på grunn av sine nazi-tatoveringer, melder Hello. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Modellen og stripperen Michelle McGee (24) - som hevder hun har hatt et 11 måneder langt forhold til Sandra Bollocks eksektemann Jesse James (41), har ekstremistiske tatoveringer på kroppen.

Da stripperen dukket opp på en eksklusiv etterfest i anledning MTV Video Music Award, ble flere av gjestene så støtt av hennes nazi-tatoveringer, at festarrangørene, etter å ha mottatt flere klager fra gjestene, tilslutt kastet henne ut - eskortert av vakter, melder Hello Magazine.

24-åringen laget ikke en scene, men skal ha fremstått som svært irritert.

- Du kunne se at hun var rasende, hun likte ikke situasjonen i det hele tatt. Hun skjønte nok at hun ikke var ønsket på festen, sier en av festdeltakerne til Hello.

Men det var ikke bare McGees tatoveringer som skal ha fått de øvrige gjestene til å løfte på øyenbrynene, hun skal nemlig ha «struttet rundt» med en arrogant mine.

- Michelle smilte ikke, og holdt seg for seg selv. Hun gikk rundt med en arrogant mine. Hun struttet rundt, og virket irritert fordi hun ikke fikk noen oppmerksomhet. Hun var en av de første som kom, og ingen skjønte hvordan hun egentlig hadde kommet seg inn.

I samme slengen benyttet Michelle anledningen til å ønske sin tidligere elsker, Jesse James, tillykke med sin nye kjæreste Kat Von D (28).

- Jeg bærer ingen nag til Jesse. Jeg ønsker ham kun det beste, med Kat og alt, sa Michelle til OK!.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Gjorde Hitler-hilsen foran kamera