BERUSET: Charlie Sheen skal ha vært svært beruset da han lørdag ble kastet ut fra en bar i Los Angeles.  Foto: wenn.com
BERUSET: Charlie Sheen skal ha vært svært beruset da han lørdag ble kastet ut fra en bar i Los Angeles. Foto: wenn.com Vis mer

Kastet ut fra bar etter slagsmål

Charlie Sheen tente på alle plugger da en annen bar-gjest tok et bilde av ham.

Publisert

SEOGHØR.NO: Charlie Sheen (50) er ikke bare en av verdens mest berømte skuespillere, han er også kjent som en bråkmaker og nå er han nok en gang i trøbbel. Lørdag havnet han i et slagsmål på en bar i Los Angeles og endte med å bli kastet på hodet ut av dørvaktene. 

Tidlig på kvelden poserte Sheen velvillig med fans utenfor utestedet, men da andre bar-gjester begynte å ta bilder og filme ham inne på utestedet skal Charlie ha sett rødt.

Øyenvitner forteller at den tidligere «Two and a half men»-stjernen ble kastet ut, men har ulike versjoner av hva som skjedde i baren.

Trøblete stjerne

Kilder forteller til nettstedet TMZ skriver derimot at det var en kvinne som prøvde å filme skuespilleren da han tente på alle plugger og slo telefonen ut av hånden hennes.

Forbruket av alkohol og narkotiske stoffer har de siste årene fått Hollywood-stjernen i trøbbel en rekke ganger. I oktober skal Sheen ha vært ruset hos tannlegen og truet vedkommende med kniv, i 2010 raserte han et hotellrom og skal ha truet en pornostjerne. Han har også blitt arrestert etter å ha angrepet eks-kona Brooke Mueller.

PROBLEMER MED POLITIET: Sheen har flere ganger havnet i politiets søkelys. Denne gangen får ikke bar-besøket noen rettslige konsekvenser.  Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
PROBLEMER MED POLITIET: Sheen har flere ganger havnet i politiets søkelys. Denne gangen får ikke bar-besøket noen rettslige konsekvenser. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fikk et kyss av Charlie Sheen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer