GÅR FRA MANNEN: Brandi Glanville har nå bestemt seg for å gå fra ektemannen Eddie Cibrian.  Foto: All Over Press
GÅR FRA MANNEN: Brandi Glanville har nå bestemt seg for å gå fra ektemannen Eddie Cibrian. Foto: All Over PressVis mer

Kastet ut etter utroskap

- De fortjener hverandre, sier Eddie Cibrians kone bittert, og går fra ham etter affæren med LeAnn Rimes.

SEHER.NO: Det var i mars at utroskapsryktene rundt popstjernen og skuespilleren LeAnn Rimes (26) og hennes gifte skuespillerkollega Eddie Cibrian (35) startet.

Og selv om begge to var raskt ute med å benekte det angivelige forholdet, har det stadig dukket opp nye rykter om affæren.

- Det er en fabrikkert historie hvor tilfeldige bilder er brukt til å skape et skandaløst forhold, har Cibrian tidligere uttalt.

Skuespillerens kone og mor til deres to barn, Brandi Glanville, skal imidlertid ha fått nok av det hele, og tirsdag ble det kjent at hun nå har bestemt seg for å forlate mannen, skriver Us Magazine.

- Eddie og jeg har bestemt oss for å ta litt tid fra hverandre. Jeg vil gjøre det som er best for barna våre. Eddie og LeAnn fortjener hverandre, sier hun bittert.

Ifølge kilder skal Cibrian og Rimes ved flere anledninger ha møtt hverandre i all hemmelighet hos deres felles venn Jeff Berger, og det skal være dette som gjorde at det tilslutt bikket over for Cibrians kone.

Ryktene om at Cibrian også har hatt en affære med den 24 år gammel modellen Scheana Marie Jancan gjorde heller ikke saken bedre.

Og nå har altså Glanville fått nok.

Det har også gått rykter om at LeAnns ektemann, Dean Shermet (28), nå vurderer å ende ekteskapet med countrystjernen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefno 93076767!

LES OGSÅ: - Vi snakker ikke om LeAnn