Kastet ut etter krangel med kjæresten

«Modern Family»-stjernen Sofia Vergara og forloveden i opphetet krangel på nattklubb.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespilleren Sofia Vergara (40) regnes for tiden som en av de heteste TV-stjernene i USA, etter vellykkete roller i hit-seriene «Modern Family» og «Dirty Sexy Money». 

Men nå smiler ikke lykken like mye til TV-stjernen. Sofia Vergaras (40) forlovede Nick Loeb ble i følge rapportene kastet ut av en nattklubb i Miami etter at de to skal ha hatt en opphetet krangel inne i lokalet.

Ifølge New York Post, skal Nick og skuespilleren har begynt å krangle i VIP-avdelingen av klubben på nyttårsaften. Et vitne forteller at krangelen ble fysisk før de to ble skilt fra hverandre.

Nick skal ha blitt sjalu da Sofia tok et bilde med en ukjent mann. Loeb skal ha begynt å skrike til Vergara og den ukjente mannen, før han ble fjernet av skuespillerens sikkerhetsvakter. Under tumultene skal Sofias kjole ha revnet.

- Sofia forsøkte å roe ned situasjonen og gå i mellom, men endte i steden opp med å bli dyttet rundt. Den stroppeløse kjolen hennes ble under krangelen dratt ned, og eksponerte utrigningen hennes foran alle de andre gjestene. Sofias sønn Manolo var så flau over situasjonen at han forlot klubben. Det var galskap, sier en kilde til New York Post.

Fire sikkerhetsvakter skal senere ha fraktet Nick ut fra nattklubben, med Sofia følgene hakk i hel.

- Ting ble ganske dramatisk, men Sofia ble aldri slått. Nick var litt gul og blå etter å ha blitt kastet ut av sikkerhetsvaktene. Sofia hadde ingen skyld i situasjonen, men til tross for episoden ble de to venner på utsiden av nattklubben og dro sammen tilbake til hotellet.

Paret gjorde det slutt for en kort periode mai i fjor. Hverken Sofia Vergara eller Nick Loeb har villet kommentere hendelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer