JWoww fra «Jersey Shore»:

Kastet ut eksmannen midt på natten

Realitystjernen fikk nok og kontaktet politiet.

FÅR IKKE TREFFE BARNA: I september ble det kjent at JWoww (32) og eksmannen Roger Mathews (43) skal skille seg. Nå har skilsmissen nådd nye høyder, etter at realitystjernen skaffet besøksforbud mot eksmannen. Foto: NTB Scanpix
FÅR IKKE TREFFE BARNA: I september ble det kjent at JWoww (32) og eksmannen Roger Mathews (43) skal skille seg. Nå har skilsmissen nådd nye høyder, etter at realitystjernen skaffet besøksforbud mot eksmannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenni «JWoww» Farley (32) har skapt store overskrifter opp gjennom årene, etter deltakelsen i den velkjente realityserien «Jersey Shore».

I september ble det kjent at realitystjernen skal skille seg fra ektemannen Roger Mathews (43). Paret giftet seg i 2015, og har sønnen Greyson Valor (2) og datteren Meilani Alexandra (4) sammen.

Nylig skal skilsmissen derimot ha tatt en vond vending. Dette kommer av at 32-åringen fortalte politiet at Mathews skal ha trakassert henne ved å filme henne uten samtykke. Det var fredag morgen at Mathews ble kastet på dør av politiet, etter at JWoww tok ut besøksforbud mot eksmannen, ifølge TMZ.

Ble kastet ut midt på natten

Ifølge nettstedet fortalte Mathews at han og JWoww hadde vært uenige, men at han ble tatt fullstendig på sengen da politiet kom på døren, og eskorterte ham ut av hjemmet sitt midt på natten.

Mathews benyttet derfor anledningen til å publisere flere videoer fra hendelsen på Instagram-profilen sin, hvor han gikk hardt ut mot JWoww. Noen av videoene filmet han til og med fra innsiden av politibilen.

«Dere er i ferd med å få vite sannheten, og det lover jeg dere. Men ikke helt ennå. Sannheten er mitt viktigste våpen. Det er ikke min sannhet, det er selve sannheten», var noe av det som sto i innlegget.

I en av videoene forteller Mathews blant annet at han kontaktet politiet først, fordi JWoww truet ham med å kontakte politiet. Han forteller videre at at han var redd for at realitystjernen skulle finne på en falsk historie om ham, og at det var grunnen til at han ringte politiet først. Ifølge Mathews videoer skal krangelen mellom eksparet ha handlet om datteren Meilani.

Ifølge nettstedet skal Mathews angivelig ha innrømmet at han filmet JWoww med mobilen sin, men skal ha forklart at grunnen var at advokaten hans ba han om det.

Får ikke treffe barna

Flere kilder forteller til nettstedet at JWoww ventet med å kontakte politiet til etter at Mathews hadde lagt seg. 32-åringen skal angivelig kun ha et ønske om at besøksforbudet skal gjelde henne, og ikke resten av familien. Ifølge nettstedet gjelder besøksforbudet for nettopp hele familien, og hvis JWoww ønsker noe annet blir det opp til retten.

Ifølge kjendiskanalen E! besluttet JWowws representanter å komme med en offentlig uttalelse kort tid etter hendelsen. Uttalelsen delte realitystjernen på sin Instagram-profil.

«Visse hendelser utspant seg i går kveld, noe som førte til at Jenni involverte myndighetene, da hun følte at det var det beste å gjøre for henne og barna. En hver uttalelse på sosiale medier som viser noe av det motsatte er falske og misvisende, og laget for å sette Jenni i et negativt lys. Hun er stolt av å være en hardtarbeidende forelder som forsørger barna sine».

Videre sto det i uttalelsen at de ønsker at alle skal respektere JWowws avgjørelse og at hun ønsker ro for seg selv og barna i tiden fremover.

Ekteskapsadvokaten Vikki Ziegler har uttalt til EOnline at Mathews ikke får ha noe form for kontakt med verken JWoww eller barna sine som følge av besøksforbudet.

Videre forteller hun at det sannsynligvis vil bli en høring i løpet av de førstkommende dagene, hvor det vil bli diskutert om besøksforbudet skal gjelde permanent, midlertidig eller om det vil bli opphevet.

Forsvarer JWoww

Venninnen og tidligere «Jersey Shore»-kollega Nicole Elizabeth Polizzi (31), bedre kjent som Snooki, sto nylig opp for JWoww i et innlegg på Instagram.

31-åringen delte en video som viser JWoww diskutere besøksforbudet med en politibetjent, og forteller ham at Mathews burde få lov til å se barna og at han ikke er en dårlig far.

«Jeg har bestemt meg for å dele denne videoen fordi Jennis intensjoner aldri var å holde Mathews unna barna. Hun kjemper en kamp for å holde ham i livene deres, og prøvde aldri å ta barna fra ham», var noe av det Snooki skrev i innlegget.

Publiserte kryptisk melding

Paret var sammen i hele fem år før de i oktober 2015 offisielt ble mann og kone. Flere «Jersey Shore»-stjerner var til stede i bryllupet, og det var mange som gledet seg.

Paret hadde nemlig datet siden 2010. De møttes mens JWoww filmet tredje sesong av serien, og forlovet seg i september 2012.

I rettspapirene som ble publisert av People i september, ble det forklart hvorfor forholdet tok slutt mellom paret.

- Søkeren og den anklagede har uforsonlige uenigheter som har sørget for at ekteskapet har brutt sammen i en periode på over seks måneder. Dette har resultert i at ekteskapet bør bli oppløst og at det ikke er noe måte å endre det på, sto det i papirene som ble sendt inn til retten.

Like etter skilsmisse-nyheten publiserte Mathews et innlegg på Instagram-profilen sin med en kryptisk melding.

«Noen ganger må man finne seg selv. Det betyr ikke at man er en dårlig person. Det betyr at man aksepterer feil med seg selv fordi det gagner flere», skrev han blant annet.

LES OGSÅ: Nå avslører «Snooki» babyens kjønn