Emma Ellingsen:

Kastet ut av Tinder

- Jeg var der ikke for å finne kjærligheten.

DATING: Da Emma Ellingsen skulle prøve seg på Tinder ble hun kastet ut etter kort tid. Nå forteller hun hvorfor. Foto: Espen Solli / TV 2
DATING: Da Emma Ellingsen skulle prøve seg på Tinder ble hun kastet ut etter kort tid. Nå forteller hun hvorfor. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Da Se og Hør traff influenser og tv-profil Emma Ellingsen (18) i fjor høst kunne hun fortelle at hun aldri hadde vært forelska før.

- Nei, jeg vil nok ikke si at jeg har vært forelska. Det et jo utrolig mange kjekke gutter der ute så jeg har noen «crusher», men jeg har ikke blitt forelska ennå, sa hun den gang.

Ellingsen ble for alvor kjent for nordmenn i 2014 da hun var med i «Født i feil kropp» på TV 2, og har de siste åra blitt mer og mer synlig både på tv og i sosiale medier.

I januar i fjor ble hun kåret til Årets influenser på Se og Hørs Kjendisgalla for måten hun inspirerer andre, og formidler sine tanker på ulike medieplattformer.

I fjor kunne hun også avsløre at hun har tenkt til å fortsette med å være åpen, også for framtidige kjærester.

Stresser ikke

- Jeg vil jo være en talsperson for mennesker som er født i feil kropp, så jeg kommer absolutt til å si til den personen jeg blir forelska i at jeg er det, sa hun, og fortsatte:

- Det er jo noe jeg kommer til å snakke om livet ut, og hvis han er fra Norge kan det mest sannsynlig være at han vet om meg fra før av. Har noen noe imot det og ikke vil være sammen med meg av den grunn, så er det deres problem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer