Kastet ut av supermarked

Britiske aviser gjør det stadig mer pinlig å være Heather Mills.

SKANDALER I KØ: Det er ikke lett å være Heather Mills om dagen. Foto: All Over Press
SKANDALER I KØ: Det er ikke lett å være Heather Mills om dagen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Sir Paul McCartneys (64) ekskone Heather Mills (38) ble i helgen kastet ut av et supermarked fordi hun nasket der for 20 år siden.


Ifølge avisen The Sun skal Heather i helgen ha blitt nektet å handle hos Sainsbury's i Tyne and Wear, hvor hun skal ha stjålet varer da hun var tenåring. Heather har et allerede frynsete rykte etter avsløringene om hennes pornofortid, som skal ha kostet henne ekteskapet til Macca. Tyverianklagene gjør lite for å bedre dette.


SE HER: Macca snakker ut om bruddet


Likevel hevder Sainsbury's at avisens påstander er usanne.


- Vi kan bekrefte at Heather Mills McCartney er velkommen i alle våre butikker, sier butikkens talsperson ifølge Contactmusic.


Heather selv har tidligere ikke lagt skjul på sin kriminelle fortid. I hennes selvbiografi "Out on a limb" avslører hun at hun allerede som 10-åringen oppdaget hvor lett det var å stjele mat.


Heather bør uansett ikke utgjøre noen stor trussel for Sainsbury's lenger. Etter skilsmisseoppgjøret med Sir Paul vil den tidligere nakenmodellen trolig bli en meget rik kvinne som absolutt har til salt i maten....

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer