Frank Løke:

Kastet ut av «Skal vi danse»

Får heller ikke være med i det kommende TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste».

UTE AV DANSEN: Frank Løke får ikke lenger delta i det populære programmet. Foto: TV 2
UTE AV DANSEN: Frank Løke får ikke lenger delta i det populære programmet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdagens stunt på «Skal vi danse», har fått store konsekvenser for den tidligere håndballspilleren Frank Løke (38), som nå er tatt ut av programmet.

- Vi har valgt å ta Frank Løke ut av «Skal vi danse»-konkurransen etter en helhetsvurdering, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, til egen kanal og legger til:

- Både helgens stunt som vi tok avstand fra, Løkes oppførsel i etterkant og uforutsigbarheten han representerer og tydelig gir uttrykk for, spiller inn i den beslutningen.

Nakken påpeker samtidig at Frank ikke ser ut til å angre på lørdagens hendelse.

- Vi har også et ansvar for dansernes partnere. Frank Løke angrer ikke og mer enn antyder at han vil fortsette med ulike påfunn, eller å «sjokkere», som han selv sier.

Kanalen opplyser også at Løke ikke får være med i det kommende TV 2-programmet «Kjendis søker kjæreste».

Tidligere i ettermiddag understrekte Løke overfor Se og Hør at han fortsatt ikke hadde noe anger knyttet til nakenstuntet.

- Jeg angrer fortsatt ikke, og står for det jeg har gjort, selv om TV 2 og Tone ikke likte greia. Jeg har tross alt varslet i flere intervjuer at jeg ville finne på sprell, og da tar jeg heller konsekvensene av det. Om ikke annet har kanalen fått masse PR igjen for det, mente han

Overrasket

I forkant av lørdagens sending av «Skal vi danse», latet mye til at 38-åringen skulle danse i en rød og hvit hjertedress.

Men allerede i løpet av første sekund av sin cha-cha-cha, kastet Frank klærne, og danset dermed i en spesiallaget rød boratdrakt.

Dansen imponerte såpass lite at Frank fikk en ener av dommer Merete Lingjærde. Totalt fikk «Action Frank» og dansepartneren Tone Jacobsen elleve poeng.

I pausen forklarte Løke stuntet på følgende måte overfor Se og Hør:

- Jeg måtte kaste klærne, det var bygd opp til det. Jeg kunne ikke bare være helt boyband i hjertedress og levere en halvdårlig dans, jeg måtte levere underholdning, sa han.

SKAL VI DANSE: Dagbladets reporter Fanny intervjuer de nye «Skal vi danse»-deltakerne om både det ene og det andre. Video/klipp: Emilie Rydning Vis mer

- Dette ble veldig flaut

Frank Løkes dansepartner kunne samme kveld fortelle at hun ikke visste om stuntet på forhånd, og at hun ikke syntes noe særlig om det.

- Jeg beklager overfor publikum der hjemme. Dette er et familieprogram, og vi hadde laget et søtt nummer, men dette ble veldig flaut, sa hun og la til:

- Jeg har egentlig ikke lyst til å prate med ham akkurat nå, men han får nok høre noe fra flere hold, sa hun.

Søndag møtte de to hverandre igjen etter hendelsen. Kanalen programmet går på var til stede og filmet det første møtet mellom dem. Løke hadde med seg blomster, og beklaget overfor Jacobsen. Hun var klar på at hun ikke synes stuntet var spesielt festlig.

- Plutselig sto han bare der, og jeg følte jeg ble et slags gissel på gulvet. Men så kommer man til et punkt hvor man bare må være profesjonell og kjøre på med det du skal gjøre, fortalte Jacobsen til TV 2.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Frank Løke. Etter at nyheten ble kjent, har han imidlertid gått ut og beklaget til dansepartneren sin på Instagram, der han skriver følgende:

- Takk for meg «Skal vi danse». Aldri meningen å såre deg Tone. Du er ei sinnsykt bra og sterk dame.Takk for at du holdt ut med meg i alle disse ukene.

Overfor Se og Hør forklarer Jarle Nakken at Frank ble informert om avgjørelsen mandag.

- Frank ble orientert om dette i dag. Han reagerte med at han aksepterer den avgjørelsen og forstår den. Samtidig har han i etterkant også gitt uttrykk for at han ser at det var et overtramp.

På spørsmål om Frank Løke og Tone Jacobsen vil bli erstattet, forteller Nakken at dette enda ikke er avklart.

LES OGSÅ: Bekrefter babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer