SNUDD PÅ HODET: - Hele huset har blitt snudd opp ned fordi Kim og North har flyttet inn. Bruce har regelrett blitt skjøvet ut av huset!, sier en kilde til Radaronline.com. Foto: All Over Press
SNUDD PÅ HODET: - Hele huset har blitt snudd opp ned fordi Kim og North har flyttet inn. Bruce har regelrett blitt skjøvet ut av huset!, sier en kilde til Radaronline.com. Foto: All Over PressVis mer

Kastet ut av sitt eget hus

Bruce Jenner måtte dra sin kos da Kim Kardashian flyttet inn med den nye babyen.

SEOGHØR.NO: I realityserien «Keeping up with the Kardashians» kan man ofte se at Bruce Jenner (63) liker å holde seg litt for seg selv. Den tidligere olympiske gullmedaljevinneren skal være opptatt av å ta vare på sitt eget privatliv.

Derfor overrasker det kanskje ikke fansen at han nå har flyttet ut av familiens hus i Calabasas i California for å gi Kim Kardashian, Kanye West og deres nye baby North West litt ekstra husrom.

Hvis ryktene stemmer, skal heller ikke kona Kris Jenner (57) ha bedt Bruce om å bli værende. Dermed bestemte Jenner seg for å leie seg et hus på stranden i Malibu.

- Hele huset har blitt snudd opp ned fordi Kim og North har flyttet inn. Bruce har regelrett blitt skjøvet ut av huset! Kris ba ham ikke en gang om å bli, sier en kilde til Radaronline.com.

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-huset fort blir overfylt av store personligheter, noe Bruce måtte ta konsekvensene av.

- Bruce fikk ikke lov til å ha vennene sine på besøk fordi Kris var bekymret for alt bråket de lager, forteller kilden.

Familien skal også være bekymret for at en av vennene vil prøve å ta et bilde av North og selge det til media.

Bruce skal derimot trives i sitt nye hjem. Realitystjernen skal til og med ha bedt produksjonselskapet om å leie huset i seks måneder til.

- Han har virkelig gjort huset til sitt eget, sier en kilde til Radaronline.

Døtrene Kendall og Kylie har ikke tilbragt mye tid i faren sitt nye hus. Det har derimot Jenners eldre barn, som han har med ekskona Linda Thompson (63), sønnene Brody (29) og Brandon (32). Noe Bruce har satt veldig pris på.

- Det har vært en veldig positiv opplevelse for Bruce, sier kilden.

LES OGSÅ:   Har Kanye fridd til Kim?