Kastet ut av Robinson etter legesjekk

Nann-Rosita fikk sjokkbeskjed da hun kom til Malaysia. Nå vurderer hun søksmål.

SENDT HJEM AV LEGENE: Dagen før hun skulle settes i land på årets Robinsonøy sammen med de andre deltakerne, satte legeteamet foten ned for Nann-Rosita Sigurdsen fra Oslo. Nå varsler hun søksmål mot TV3. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3
SENDT HJEM AV LEGENE: Dagen før hun skulle settes i land på årets Robinsonøy sammen med de andre deltakerne, satte legeteamet foten ned for Nann-Rosita Sigurdsen fra Oslo. Nå varsler hun søksmål mot TV3. Foto: Odd-Steinar Tøllefsen/TV3 Vis mer
MALAYSIA (SEHER.NO): Innspillingen av årets utgave av «Robinson-ekspedisjonen» er nå i gang i Malaysia, men for en av de planlagte deltakerene startet dramatikken allerede før TV-kameraene ble slått på.

Dagen før hun skule settes i land på årets reality-øy, fikk fitnessutøveren og forfatteren Nann-Rosita Sigurdsen (34) en beskjed som får henne til å rase.

- Jeg ble fortalt at de ikke ville la meg være med fordi jeg har allergi mot skalldyr, fisk og hvitløk. Det gjorde meg sint, fordi jeg har vært åpen om allergien min fra første dag jeg ble spurt om å være med. Jeg har levd med dette i 34 år, og tror jeg er i bedre form enn de fleste andre jeg så der nede, sier hun til Seher.no.


Istedenfor strand-TV, måtte Nann-Rosita i steden reise alene den lange veien tilbake til Norge.

Alle de som blir plukket ut til å være med i «Robinsonekspedisjonen» må ifølge TV3 gjennomgå legetester både av leger i Norge og et svensk legeteam i Malaysia, før de slippes ut i konkurransen om premien, som i fjor var på 300 000 kroner.

Nann-Rosita hevder start-nekten kom som en total overraskelse på henne, og at hun har hatt noen tøffe dager etter at hun måtte returnere til Norge på egen hånd.

- Får jeg i meg fisk eller skalldyr, kan jeg bli så dårlig at jeg dør av det, men det har produsentene visst hele tiden. Jeg gjorde en avtale på forhånd om at jeg skulle ha med meg medisiner på øya, og legeteamet skulle ha reservemedisin i sitt skrin. Jeg trodde derfor alt var i orden.

Nå varsler hun søksmål mot produksjonsselskapet Strix i kjølvannet av episoden.

- Jeg har satt livet mitt på vent og vært innstilt på å være borte i to måneder og må nå legge nye planer. Jeg har også en 16 år gammel datter å tenke på. Jeg kommer til å kontakte advokat og vurderer å saksøke dem for tapt arbeidsfortjeneste på 75.000 kroner, sier hun til Seher.no.

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seher.no at de ikke vil uttale seg om et eventuelt søksmål før det eventuelt kommer.

- Vi setter deltakernes sikkerhet i høysetet og når vi tester dem rett før de skal inn i programmet, kan det ha kommet fram nye opplysninger i forhold til sjekken de gikk igjennom i Norge. Det er det som har skjedd i dette tilfellet.


- Selv om deltakerne må sørge for at de kan være borte i to måneder, opplyser vi dem også om at de kan komme hjem mye tidligere. Man kan jo ryke i første øyråd, og komme hjem etter kun én uke.

Nann-Rosita sier hun nå har mistet all lyst på å stille opp i reality-serier igjen i fremtiden.

- Planen min var jo å vinne hele greia, selv om jeg aldri har sett på «Robinson». Christer Falck har sendt meg noen hyggelige meldinger i etterkant og han har jeg ikke noe å si på, men jeg er skuffet over arrogansen jeg har blitt møtt med fra produksjonsselskapet Strix. Jeg kommer ikke til å stille opp i noe reality igjen, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Skogbrann på Robinson-øya