Kastet ut av puben to ganger på én dag

- Han spurte om det var fordi han var en rockestjerne. Vi sa nei, det var fordi han var en full idiot

- FYLLIK: London-puben The Queens skal ha stemplet Liam Gallagher som en fyllik, etter at de måtte kaste ham ut flere ganger på én og samme uke. Foto: All Over Press
- FYLLIK: London-puben The Queens skal ha stemplet Liam Gallagher som en fyllik, etter at de måtte kaste ham ut flere ganger på én og samme uke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Oasis-stjernen Liam Gallagher (40) skal ifølge britiske The Sun ha blitt kastet ut av samme pub i London flere ganger søndag

Sangeren forsøkte ifølge avisen flere ganger å komme beruset inn på puben « The Queens» ved lunsjtider. Ifølge avisen ble han kastet ut to ganger på kort tid.

«Vi måtte kaste ut Liam Gallagher to ganger i dag. Han spurte om det var fordi han var en rockestjerne. Vi sa nei, det var fordi han var en full idiot.», skal puben ha skrevet i en melding, som senere ble slettet.

- Vi kunne ikke servere ham alkohol, han var rett og slett for full. Han ble behandlet som en hvilken som helst annen person, sier bestyreren til The Sun.

Søndag var ikke den eneste dagen Gallagher skal ha blitt kastet ut av The Queens.

- Han ble også kastet ut onsdag kveld. Han klarte ikke å snakke ordentlig.

Liam er bror av Noel Gallagher (45). De to spilte sammen i suksessbandet Oasis, men har hatt et anstrengt forhold de siste årene.

Nå spiller Liam i gruppen Beady Eye. Privat er han gift med den tidligere All Saints-sangeren Nicole Appleton (38).

LES OGSÅ: Avslørte sin hemmelige lidelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer