Kastet ut av Prince-konsert

23. og 24. juli kan det være din tur...

MÅTTE GÅ: Selv om Arquette ikke tok noen bilder, begynte han å krangle med sikkerhetsvaktene. Det resulterte i at stjernen måtte forlate lokalet. Foto: All Over Press
MÅTTE GÅ: Selv om Arquette ikke tok noen bilder, begynte han å krangle med sikkerhetsvaktene. Det resulterte i at stjernen måtte forlate lokalet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren David Arquette ble nylig kastet ut av en Prince-konsert i Los Angeles. Stjernen skal ha kranglet med en sikkerhetsvakt etter at det ble tatt bilder av Prince på scenen.

Gjestene ble bedt om å ikke ta bilder med mobiltelefonen under konserten, men flere i salen trosset dette. Til slutt ble en konsertgjest kastet ut av lokalet.

- Vaktene kom for å ta gutten ved siden av meg, da de så at han tok bilder under konserten. «Du må bli kvitt alle bildene på telefonen», sa de til ham. Jeg hadde ikke tatt noen bilder, men stod fortsatt med telefonen i hånden min, sier Arquette ifølge Contactmusic.com.

Skuespilleren begynte deretter å krangle med vaktene.

- Jeg sa til vaktene at Prince sa at vi bare kunne ta bilder. Da ble jeg også kastet ut, forteller Arquette.

Så norske fans bør være oppmerksomme når Prince står på scenen i Oslo Spektrum 23. og 24. juli.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg var redd han var homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer