TID TIL FAMILIEN: Nå som Ashlee er ute av "Melrose Place", betyr det at hun får mer tid sammen med ektemannen Pete Wentz og sønnen  Bronx Mowgli (10 mnd).  Foto: All Over Press
TID TIL FAMILIEN: Nå som Ashlee er ute av "Melrose Place", betyr det at hun får mer tid sammen med ektemannen Pete Wentz og sønnen Bronx Mowgli (10 mnd). Foto: All Over PressVis mer

Kastet ut av Melrose Place

Det ble kort tid på skjermen for Ashlee Simpson-Wentz.

SEHER.NO: På 90-tallet var "Melrose Place" en av verdens mest populære TV-serier, og i høst kom det en ny versjon av dramaserien, hvor popstjernen Ashlee Simpson-Wentz (25) fikk en av rollene.

Den nybakte mammaen fikk rollen som Violet Foster, en småbyjente som prøver lykken i Los Angeles, men som viser seg å være en manipulerende person...

"Melrose Place"-karrieren ble imidlertid en kort affære for 25–åringen. Ifølge Entertainment Weekly er nemlig Simpson-Wentz og kollegaen Colin Eggesfield begge nå blitt skrevet ut av serien, og Simpson-Wentz blir å se siste gang på skjermen i januar.

- De tok det som profesjonelle. Ettersom de visste at det var en mulighet for det på forhånd, kom det ikke som et sjokk, sier seriens produsent, Todd Slavkin, til nettstedet.


- Å få sjansen til å spille Violet på Melrose Place har vært spennende. Men jeg visste hele tiden at hennes historie ville ende på en utrolig uforutsigbar måte. Å spille en ekkel, ustabil karakter er noe jeg alltid har ønsket å gjøre, så jeg tok sjansen. Jeg vil takke alle skuespillerne og de ansatte på Melrose Place for å ha gitt meg denne muligheten, sa Ashlee Simpson-Wentz selv etter at nyheten ble sluppet.

Ashlee har så langt vært å se i seks episoder av serien.Men hvordan hun vil bli skrevet ut av serien og hvor mange episoder hun får totalt er ikke kjent.

I september ble det klart at Heather Locklear (47) - som hadde en av hovedrollene i originale "Melrose Place" - har bekreftet at hun snart vil gjøre comeback i serien som den strenge reklamebyrå-sjefen Amanda Woodward.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Klar for ny Melrose Place