Kastet ut av luksushotell

Lindsay Lohan nekter å betale svimlende hotellregning.

SKYLDER TUSENVIS: Lindsay Lohan bodde som en dronning og skylder nesten 300 000 kroner for oppholdet på hotellet.  Foto: All Over Press
SKYLDER TUSENVIS: Lindsay Lohan bodde som en dronning og skylder nesten 300 000 kroner for oppholdet på hotellet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (26) skaper flere overskrifter for sitt viltre privatliv enn for sin filmkarriere, men de siste månedene så det ut til at skuespilleren hadde fått orden på livet. Hun prøver igjen å fokusere på karrieren sin og har lagt sine skandaleombruste partydager bak seg. 

Lindsay har den siste tiden vært travelt opptatt med innspillingen av en film om livet til Hollywoodlegenden Elizabeth Taylor. Lohan har bodd på eksklusive Chateau Marmont under innspillingen i Los Angeles, men nå nekter hun å betale for oppholdet. 

Nettstedet TMZ melder at Lohan skylder hele 282 000 kroner, og hun har nå blitt bannlyst fra hotellet. Stjernen fikk tidligere i år hele to millioner kroner for å posere naken i Playboy, men nekter å betale hotellregningen. Hun mener nemlig at produsentene bak Taylor-filmen lovte å betale regningen, noe de avkrefter. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan mistenkt for tyveri  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer