RASENDE: - Hun skrek til ham, og beskyldte ham for å ha vært utro, sier en kilde om bruddet mellom Yvonne og Ronan Keating. Foto: All Over Press
RASENDE: - Hun skrek til ham, og beskyldte ham for å ha vært utro, sier en kilde om bruddet mellom Yvonne og Ronan Keating. Foto: All Over Press Vis mer

Kastet ut av kona etter utrorykter

Sangstjernen kone gjennom 12 år er fullstendig rasende.

SEHER.NO: Torsdag kom nyheten om at sangstjernen Ronan Keating (33) separeres etter et 12 års langt ekteskap.

- Med stor sorg offentligjør Ronan og Yvonne Keating (36) i dag at de separer seg, het det i en melding på Boyzone-stjernens hjemmeside.

- De vil jobbe for å løse dette best mulig for deres barn. Familien ber om ro i den vanskelige tiden, sto det på hjemmesiden.

Ifølge The Sun skal det ha vært mye bråk mellom de to i det siste, noe som til slutt munnet ut i at kona kastet ham ut og beskyldte ham for utroskap. Yvonne beordret Keating til å forlate Dublin-huset deres etter at han skal ha gått langt over streken en kveld han var ute, skriver avisen.

Ronan og Yvonne insisterer på at bruddet var av den vennskapelige sorten. Men ifølge en kilde er dette langt, langt unna sannheten.

- Yvonne kastet ham ut. Det samme gjorde hun med alle klærne hans. Hun skrek til ham, og beskyldte ham for å ha vært utro, hevder kilden.
 
Ifølge The Sun bygger dette opp rundt ryktene om at han skal ha kommet litt vel nær en danser på en turné nylig...

Ronan og Yvonne giftet seg i 1998, og har tre barn sammen – Jack, Marie og Ali.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Endelig er hun gravid