Kastet ut av kona etter 18 år

Jeremy Clarkson ble hengt ut som utro etter Oslo-besøk. Nå vil en annen kvinne fortelle alt om utroskapet.

MYSTISK BLONDINE: Her er Clarkson fotografert med en ukjent kvinne. Det hevdes stjernen har hatt forhold til flere kvinner de siste årene. Foto: All Over Press
MYSTISK BLONDINE: Her er Clarkson fotografert med en ukjent kvinne. Det hevdes stjernen har hatt forhold til flere kvinner de siste årene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Top Gear»-stjernen Jeremy Clarkson (51) har blitt kastet ut hjemmefra av kona Frances (51). Bruddet kommer etter at stjernen angivelig skal ha vært utro ved flere anledninger.

Ifølge britiske People tok Frances den endelige avgjørelsen etter at Clarksons angivelige eks-fristerinne Alex Hall (46) har fått godkjennelse til å avsløre alle detaljene i en ny bok.

Hall hevder å ha gått til sengs med den gifte stjernen gjennom mange år etter at Clarkson giftet seg med kona i 1993.

- Frances har fått nok og har kastet ham ut. Hun vet hvordan han er og frykter ting aldri vil forandre seg. Han kommer ikke til å få lov til å komme tilbake igjen, sier en kilde til nettstedet.

Da Clarkson tidligere i år var i Oslo med «Top Gear»-showet ble det hevdet at han hadde med seg medarbeideren Phillipa Sage (42) på hotellrommet.

Sage slo selv tilbake mot utro-ryktene.

- Hva? Jeg bor ofte på kollegaers hotellrom, det er ikke unormalt. Jeg har blitt avbildet med Jeremy flere ganger, et dusin ganger, mens jeg har jobbet for showet, sa hun ifølge Daily Mail.

Programlederen selv hevder det hele bare er tull, og har stemplet ryktene som hysteriske.

Jeremy og Frances har barna Emily (17), Finlo (13) og Katya (10) sammen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Clarkson havnet i utroskapsskandale i Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer