VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes.
VANSKELIG TID: Tori Spelling og Dean McDermott har vært gift i syv år og har fire små barn sammen. Nå sliter de med å få endene til å møtes.Vis mer

Kastet ut av huset

Problemene hoper seg opp for Tori Spelling og ektemannen Dean McDermott.

SEOGHØR.NO: Livet til den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (40) ble kastet ut i kaos i desember.

Da hevdet en kvinne som heter Emily Goodhand at hun hadde hatt en affære med Spellings ektemann Dean McDermott (47) i Toronto.

Tori, som sammen med Dean og barna Liam (6), Stella (5), Hattie (2) og Finn (16 mnd.) har vært med i flere realityserier, skal ifølge venner være knust.

INGEN GIFTERING: TV-stjernen hadde på et tidspunkt tatt av seg gifteringen hun fikk av ektemannen Dean McDermott, men nå er den tilbake på fingeren. Foto: KM Press Group/REX/All Over Pres
INGEN GIFTERING: TV-stjernen hadde på et tidspunkt tatt av seg gifteringen hun fikk av ektemannen Dean McDermott, men nå er den tilbake på fingeren. Foto: KM Press Group/REX/All Over Pres Vis mer

Nå har den tidligere TV-stjernen derimot enda større problemer. Hun og familien har nemlig blitt truet med å bli kastet ut på gaten fra huset de leier i Los Angeles etter å ikke ha klart å betale husleien.

Det melder Radaronline.com. Nettstedet har også bildet av selve utkastelsesorderen fra Spellings utleier.

I brevet står det at paret skylder nærmere 50 000 kroner i leie på eiendommen og at hvis de ikke betaler inn pengene innen kort tid vil de måtte flytte.

Ifølge nettsiden skal paret, som skal ha bodd i boligen i åtte måneder, allerede ha flyttet ut av det aktuelle huset og inn i et dyrere hjem. Den nye boligen skal koste Spelling og McDermott rundt 60 000 kroner i måneden.

Stjerneparet har så langt hverken kommentert utroskapsryktene eller boligsituasjonen, men la på nyttårsaften ut et innlegg på sin egen blogg der det virker som om Spelling har tilgitt ektemannen.

FAMILIEIDYLL: «Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien», skrev Tori i blogginnlegget. Foto: FameFlynet
FAMILIEIDYLL: «Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien», skrev Tori i blogginnlegget. Foto: FameFlynet Vis mer

«Godt nytt år alle sammen! Jeg kan ikke tro at det er 2014. Tiden flyr når man har det moro, og når man har fire små som springer rundt!» , skriver Tori og fortsetter:

«Vi ringte det nye året inn med barnevennlige coktails, godteri og kvalitetstid med familien».

LES OGSÅ:  Slår tilbake mot utroskapsryktene