Sharon Stone:

Kastet ut av datingapp

Ifølge 61-åringen skal hun ha blitt rapportert av flere brukere som mente profilen hennes var falsk.

VIL DATE IGJEN: Sharon Stone hadde ikke hell med seg da hun forsøkte seg på datingappen Bumble. Foto: NTB scanpix
VIL DATE IGJEN: Sharon Stone hadde ikke hell med seg da hun forsøkte seg på datingappen Bumble. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det gikk ikke veien for den amerikanske skuespilleren Sharon Stone (61) da hun skulle sjekke menn på nett. Det avslører hun selv på Twitter.

- Jeg kom meg på Bumbles datingside, og de stengte profilen min. Noen brukere hadde rapportert at det ikke var mulig at det var meg. Hei Bumble, er det å være meg ekskluderende? Ikke hold meg utenfor bikuben, skriver hun.

Fikk ny sjanse

Stjernen har også lagt ved en skjermdump av appen, hvor det står at hun er blokkert.

- Profilen din har blitt blokkert fordi vi har mottatt flere rapporter om at profilen din er falsk, står det i beskjeden fra appen.

Nå ser det imidlertid ut til å løse seg for skuespilleren. Bumble har nemlig fjernet blokkeringen ifølge BBC.

- Tro oss, vi ønsker deg definitivt i bikuben, svarer redaksjonssjef for appen, Clare O'Connor til kanalen.

Videre sier at hun håper Stone finner kjærligheten på appen.

Har vært singel lenge

Bumble er en datingapp som har samme konsept som Tinder - hvor man får en match dersom to folk liker hverandre. I motsetning til Tinder kan man også velge om man ser etter vennskap eller romantikk.

Det er også opp til kvinnen å ta initiativ til den første meldingen, noe som skiller appen fra andre datingapper.

Stone er best kjent for sin rolle i filmen «Basic Instinct» fra 1992. Hun ble også nominert til Oscar for beste hovedrolle i «Casino».

Skuespilleren har to ekteskap bak seg, med tv-produsent Michael Greenburg fra 1984 til 1990 og redaktør Phil Bronstein fra 1998 til 2004.

Hun har tre adoptivsønner som hun nå bor med i California.

Stone har tidligere forklart at hun har vært mye singel i livet, og i 2016 uttalte hun at hun var klart til å date igjen.

- Jeg ville ikke ha en mann som definerte meg, og siden det ikke finnes så mange ekte menn og bra forhold i Hollywood, forble jeg alene, har hun tidligere uttalt.

TINDER: Elisabeth Andreassen gjester «Senkveld med Helene og Stian», og der røper hun intime detaljer. Video: TV 2 Vis mer

Flere som har hatt problemer

Stone er imidlertid ikke den eneste kjendisen som har hatt utfordringer med datingapper. Norske Emma Ellingsen (18) avslørte tidligere i år at hun ikke var velkommen på Tinder. Hun hadde imidlertid løyet på alderen.

Også Zac Efron har hatt dårlig erfaring med Tinder. I 2016 fortalte han at han ikke fikk noen matcher, og at han mistenkte at det var fordi de andre brukerne trodde profilen var falsk.

LES OGSÅ: - Jeg er utrolig takknemlig for kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer