KRANGLING: Sikkerhetsvaktene ved Ranthambhore National Park har kjempet hardt for å holde fotografene unna de siste dagene.  Foto: Reuters
KRANGLING: Sikkerhetsvaktene ved Ranthambhore National Park har kjempet hardt for å holde fotografene unna de siste dagene. Foto: Reuters Vis mer

Kastet ut arbeiderne da de giftet seg

Til lyden av sitarer giftet Russel Brand og Katy Perry seg i India.

Publisert
SEHER.NO: Russel Brand (35) og Katy Perry (25) giftet seg lørdag kveld i India. De to giftet seg i en tradisjonell hinduistisk seremoni omgitt av venner og familie på et luksusresort, melder Associated Press.

I 17-tiden, lokal tid, fikk arbeiderne ordere om å forlate bryllupsområdet og vente utenfor.

- Jeg hadde ikke engang fullført lyset jeg hadde fått beskjed om å gjøre. De sa bare at vi skulle komme oss ut raskt, sier en arbeider til People.

Paret skal ha giftet seg til lyd av tradisjonelle indiske instrumenter som sitar og santoor, men foreløpig har det ikke kommet så mye detaljer fra bryllupet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Overfalt paparazzi på flyplass

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer